De ce MacKenzie Bezos este mai mult decât fosta soție a lui Jeff Bezos

De Unica.ro, pe
După o relație de 25 de ani cu cel mai bogat om din lume, și o viață liniștită, MacKenzie Bezos (48 ani) a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din întreaga lume, ca urmare a divorțului de soțul său, Jeff Bezos (55 ani), fondatorul Amazon. 

MacKenzie Bezos, mai mult decât fosta soție a lui Jeff Bezos

La începutul lui 2019, cel mai bogat cuplu din lume a anunțat că se desparte. Jeff Bezos, fondatorul Amazon, și soția lui, MacKenzie, au ajuns dintr-o dată subiect de scandal, după ce aventura lui Bezos cu o jurnalistă a atras atenția tabloidelor din întreaga lume.

După ce s-a aflat cine este femeia pentru care cel mai bogat om din lume divorțează și își părăsește familia, lumea și-a îndreptat atenția spre „fosta soție”, despre care nu se știau prea multe lucruri. Așa cum era de așteptat însă, MacKenzie Bezos este mai mult decât o simplă „fostă soție”… și în curând ar putea deveni cea mai bogată femeie din lume.

Cine este, de fapt, MacKenzie Bezos

MacKenzie Bezos este scriitoare. Conform unui interviu, acordat în 2013 revistei Vogue, MacKenzie a mărturisit că a lucrat mai bine de 10 ani la prima ei carte, apărută în 2005. În 2013, ea a publicat cel de-al doilea roman din carieră.

MacKenzie Bezos este mamă. Ea și Jeff Bezos au împreună 4 copii – 3 băieți și o fată adoptată din China.

MacKenzie Bezos l-a ajutat pe soțul ei să lanseze Amazon. Conform Business Insider, MacKenzie a fost alături de Jeff din prima zi a lansării Amazon. S-a numărat printre primii angajați și a lucrat ca și contabilă la începutul afacerii.

MacKenzie Bezos este activistă. În 2014 ea a fondat o organizație anti-bullying, Bystander Revolution, iar una dintre ambasadoarele organizației este Monica Lewinsky.

MacKenzie Bezos ar putea deveni cea mai bogată femeie din lume. Pentru că a fost alături de soțul ei încă din prima zi a lansării Amazon, pentru că între ei nu există un contract prenupțial și pentru că i-a fost soție timp de 25 de ani, MacKenzie Bezos ar putea obține, în urma divorțului, jumătate din averea lui Jeff Bezos.

În prezent, averea familiei Bezos se ridică la peste 137 de miliarde de dolari, ceea ce îl face pe Jeff Bezos cel mai bogat om din lume. Însă în curând, după divorț, lucrurile s-ar putea schimba. Dacă îi va da jumătate de avere lui MacKenzie, el nu va mai deține acest record, însă ea va deveni cu siguranță cea mai bogată femeie din lume, mai bogată decât Oprah sau chiar decât Regina Elisabeta a II-a.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter