De ce Kate Winslet nu a avut o relație cu Leonardo DiCaprio

De Adina Radu, pe Ultimul update Duminică, 18 februarie 2018, 09:52
Păreau cuplul perfect pe marele ecran atunci când au jucat împreună în Titanic. James Cameron a fost inspirat când i-a ales pe Kate Winslet și Leonardo DiCaprio pentru a juca în capodopera cinematografică cu 11 premii Oscar.

Chimia dintre cei doi a fost senzațională, așa că părea, oarecum normal ca relația lor de pe marele ecran să fie transpusă și în realitate. Atât de convingători au fost în rolurile Jack și Rose, încât presa a speculat o posibilă relație între cei doi.

Filmul Revolutionary Road în care cei doi au jucat în 2008 a alimentat dorința fanilor de a-i vedea împreună pe Kate Winslet și Leonardo DiCaprio.

Cei doi și-au arătat afecțiunea, respectul și suportul reciproc de fiecare dată când au apărut în public.

Fanii au fost surprinși să afle că între cei doi n-a fost niciodată vorba de vreo relație romantică, dar și de faptul că niciunul dintre cei doi nu a luat niciodată în considerare această opțiune.

Kate Winslet a explicat într-un interviu de ce ea și Leonardo DiCaprio nu au fost niciodată împreună. “Cred că prietenia dintre noi funcționează pentru că între noi n-a fost niciodată nimic romantic.”

Actrița britanică a mai declarat că: “Cred că oamenilor li se pare dezamăgitor să audă asta, pentru că în telenovela Kate și Leonardo, ne-am îndrăgostit la prima vedere și ne-am sărutat de milioane de ori. Acest lucru nu s-a întâmplat. El m-a văzut întotdeauna ca unul dintre băieți. Nu am fost niciodată femeia aceea feminină. Noi am avut nevoie unul de altul, ne-am sprijinit unul pe celălalt, pentru că eram foarte tineri și lucram foarte mult. ”

Chiar dacă fanii sunt dezamăgiți să afle că cei doi actori nu au fost niciodată împreună, ar trebui să se bucure de prietenia frumoasă dintre cei doi.

Sursa foto Northfoto

Citește și Ce spune Kate Winslet despre melodia lui Celine Dion din „Titanic”

Citește și Cele mai frumoase femei cucerite de Leonardo di Caprio

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter