De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta: „Meghan Markle n-are acest avantaj!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 12:13

Pe 8 decembrie, familia regală britanică s-a reunit pentru a participa la “Toghether at Christmas”, un eveniment special de Crăciun, organizat de Kate Middleton, la Westminster Abbey, ce a avut ca scop elogierea muncii și implicării britanicilor în lupta îm potriva pandemiei de COVID-19.

Ducesa de Cambridge s-a afișat la eveniment într-un palton roșu elegant, cu croială de rochie, semnat Catherine Walker. Ca accesorii, soția Prințului William a purtat o pereche de cercei cu safire și diamante din colecția personală a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Daniela Elser, expert în analizarea ținutelor și a comportamentului în public al membrilor familiei regale britanice, spune că nu este prima data când Regina îi împrumută ducesei Kate Middleton bijuteriile sale, iar de data aceasta ar putea fi vorba chiar de un cadou făcut de Suverană soției nepotului său. Elser spune că cerceii cu safire și diamante purtați la festivitatea de Crăciun i-ar fi fost nu doar împrumutați, ci oferiți definitiv.

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Citeşte şi: Meniul de Crăciun al Reginei Marii Britanii, dezvăluit de un fost bucătar al Casei Regale

Citeşte şi: De ce nu mănâncă Regina Marii Britanii niciodată usturoi. L-a interzis în bucătăria Regală

Citeşte şi: Prințul Philip, declarație din 1988: „În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să devin un virus mortal”

Acest aspect a atras atenția criticior membrilor familiei regale pentru că ducesa de Cambrige ar fi singura care are acces la bijuteriile Reginei, acest lucru însemnând că Suverana o favorizează pe Kate. Pe de cealaltă parte, Meghan Markle, soția Prințului Harry, a avut ocazia să poarte, pe când locuia împreună cu familia regală, doar câteva bijuterii ale regretatei Prințese Diana.

“În timp ce fosta actriță (n.r. – Meghan Markle) ar putea deține doar câteva piese ce i-au aparținut Prințesei Diana, Kate are acces la minunățiile din tezaurul regal, avantaj pe care Meghan nu l-a avut niciodată” – a spus Daniela Elser, în cadrul unei emisiuni, citată de The Sun.

Foto – Facebook / Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter