De ce divorțează Bianca Drăgușanu de Alex Bodi

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 30 august 2019, 11:45
Zvonurile că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează nu contenesc. Cei doi s-au căsătorit în secret în urmă cu câteva săptămâni, însă se pare că deja se gândesc la despărțire.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt certați, însă afaceristul a negat în urmă cu câteva zile un posibil divorț: „Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid”, – a explicat Alex Bodi la Star Matinal.

Cu toate acestea, Bianca nu mai poartă inelul de logodnă și și-a blocat soțul pe conturile de socializare. Surse din anturajul celor doi susțin că iubirea există, este puternică, însă există și frici: Bianca mai vorbea cu el pe speaker și uita că erau persoane prin preajmă. Legătură între ei era puternică, dar contradictorie, în sensul că părea cumva că Drăgușanu îl iubește la nebunie (…), dar ar avea și momente de frică în relație”, – au dezvăluit apropiați ai cuplului pentru wowbiz.ro.

Vezi mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter