David Copperfield, număr de iluzionism sfârșit tragic

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 12 aprilie 2018, 12:01
David Copperfield ar putea fi obligat să-și dezvăluie o parte dintre trucurile de magie după ce a fost dat în judecată de către un spectator participant la show-urile sale.

David Copperfield este unul dintre cei mai mari magicieni ai lumii, însă de data aceasta se pare că unul dintre trucurile sale de iluzionism nu a funcționat conform standardelor și o persoană a rezultat rănită. Este vorba despre britanicul Gavin Cox, în vârstă de 57, care se afla în public la show-ul său din Las Vegas în anul 2013. Acesta a fost ales de magician pentru a urca pe scenă și a-l face să dispară. Bucuria de a se afla alături de idolul său, însă, s-a transformat într-o tragedie. Asistenta magicianului l-a împins pe acesta printr-un tunel secret și l-a grăbit atât de tare încât Gavin s-a împiedicat, a căzut și s-a lovit puternic la cap, suferind o leziune cerebrală.

„Oamenii l-au avertizat că sunt rănit. El m-a privit şi a plecat. Nu s-a arătat deloc preocupat de starea mea. Mi-a dat viaţa peste cap. Acum am migrene des şi nu mai pot memora lucruri. Mi-a afectat grav memoria acest incident” – a dezvăluit Gavin Cox. Profund dezamăgit de David Copperfield, acesta i-a intentat proces, iar acum marele iluzionist este așteptat să depună mărturie. În urma incidentului, Gavin Cox a suferit două operații, atât la gât, cât și la umăr.

În urmă cu câteva luni, David Copperfield a fost acuzat de abuz sexual de către un fost model pe nume Brittany Lewis. Evenimentul s-ar fi petrecut în 1988, pe când victima avea doar 17 ani. Aceasta a declarat că după un spectacol, iluzionistul i-a pus ceva în pahar și a adormit-o: „Îmi amintesc că mi-au fost îndepărtate hainele. Îmi săruta faţa iar apoi, când a început să coboare cu săruturile pe trupul meu, am leşinat”, – povestea Brittany Lewis. Aceasta susţine că în dimineaţa următoare Copperfield i-a spus că „nu s-a întâmplat nimic”, pentru că era minoră. În anul 2007, David Copperfield a mai fost acuzat de viol, însă s-a demonstrat nevinovăția sa.

Citește și – Sfâșietor! Care au fost ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman înainte de a fi ucisă

Citește și – Este oficial! Ea este noua iubită a lui Brad Pitt

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter