David Bisbal s-a căsătorit în secret. Cine este aleasa inimii sale

De Mădălina Manole, pe
David Bisbal, celebrul artist spaniol care a făcut furori la nivel internațional cu melodia Buleria, și a cucerit inimile doamnelor și domnișoarelor de pretudindeni cu pletele-i cârlionțate, s-a căsătorit în mare secret.

David Bisbal, în vârstă de 39 de ani, a făcut anunțul pe rețelele de socializare, iar aleasa inimii sale este actrița de telenovele, mai puțin cunoscută în România, Rossana Zanetti, în vârstă de 30 de ani, din Venezuela. Artistul și-a luat prin surprindere fanii care habar nu aveau de planurile sale: „Nici în vise nu-mi imaginam o nuntă perfectă: romantică, emoționantă, discretă și petrecută în cea mai mare intimitate. Suntem foarte fericiți și emoționați și dorim să împărțim cu voi starea noastră.” – a scris David Bisbal pe pagina sa de Instagram.

David Bisbal s-a insurat

Rossana Zanetti a ales să-și exprime sentimentele pentru artist printr-un mesaj din Biblie care elogiază dragostea: „Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu este invidioasă, nici egoistă, dragostea nu se laudă, nu se mânie, nu se poartă necuviincios, nu se gîndeşte la rău, nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr. Iartă fără limite, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă fără  limite. Dragostea nu va pieri niciodată”. – a scris soția lui David Bisbal pe contul său de Instagram.

David Bisbal si Rossana Zanetti

David Bisbal și Rossana Zanetti și-au oficializat relația în urmă cu doi ani. Nunta secretă a avut loc într-o provincie din Spania, Segovia, doar familia și prietenii foarte apropiați fiind prezenți la ceremonia intimă, relatează lanacion.com.

David Bisbal nunta

Printre cei aproximativ 30 de invitați s-a aflat, așa cum era de așteptat, și Ella, fiica lui David Bisbal în vârstă de 8 ani, provenită dintr-o relație anterioară pe care artistul a avut-o cu Elena Tablada, un designer spaniol.

David Bisbal si fiica sa, Ella

Citește și – Thalia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul albastru

Citește și – Cum arată copiii regretatului Eduardo Palomo, actorul din telenovela “Inimă Sălbatică”Cât de bine îi seamănă fiul cel mare!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter