Andia, despre bullying și viața de artist: „Totul m-a luat prin surprindere” / Exclusiv

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 17:33

Andia a ajuns rapid pe primele locuri în topurile de la radio, iar ultima sa piesă, „Nevedere”, este una dintre cele mai ascultate piese românești. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Unica, artista a dezvăluit că a fost victima bullying-ului, a dat detalii despre bărbatul din viața ei și a povestit în ce direcție își dorește să meargă cariera ei muzicală.

Pe numele ei adevărat Diana Constantin, cântăreața în vârstă de 25 de ani spune că și-a ales numele de scenă dintr-o joacă și recunoaște că nu se aștepta ca piesa „Nevedere” să cunoască un asemenea succes.

Cine este Andia

Cum este Andia în viața de zi cu zi?

Depinde. În majoritatea timpului am câte ceva de facut  –  studio, lecții de canto, pilates, shootinguri, concerte etc.  Desigur, când chiar prind o zi liberă, profit să nu fac absolut nimic, ori fie mă uit la seriale sau mă întâlnesc cu prietenii.

Cum ți-ai ales numele de scenă? De ce Andia și nu ți-ai folosit numele, așa cum fac multe alte artiste? 

Numele de scenă a fost “găsit” într-un moment în care îmi doream un nume receptiv dar pe care să nu îl întâlnești la orice pas. Pentru mine Diana era prea simplu, plus că mai erau artiste cu numele acesta și nu voiam să se creeze confuzie, așa că dintr-o joacă am ajuns la această combinație de litere din numele meu real. 

Care îți sunt defectele? Dar calitățile?

Eu le-aș spune mai degrabă minusuri și plusuri. Câteva dintre minusuri este că îmi pierd focusul repede, în special când sunt agitate. Tot aici, mai pot spune că am un overthinking de care sper că voi scăpa în curând, haha. Când vorbim de plusuri, cred că sunt o prezență caldă, plăcută, consider că pot să citesc oamenii destul de bine, sunt înțelegătoare și îi fac pe cei din jur să se simtă incomod.

Citește și: India Amarteifio, protagonista din serialul de epocă „Queen Charlotte”: „Știam că nu va fi ușor să pășesc pe urmele celorlalți” / Exclusiv

De la muzică populară la muzică pop

Cum ți-ai început cariera muzicală? Cum ai descrie parcursul tău în muzică? 

Cariera mea a început ușor, întâi cu muzică populară. Am avut timp sa îmi termin și studiile, iar mai apoi aceasta să ia amploare cu trecerea către muzica pop. Parcursul este unul frumos, rapid și consider că tot ce s-a întâmplat a fost fix când eram eu pregătită. Cred că dacă aveam 20 de ani, nu aveam maturitatea necesară sa fac față “vieții de artist”.

A existat vreo piesă lansată în care nu ai avut încredere dar care te-a surprins într-un mod plăcut?

Piesa “La nevedere”. Eu știam că e o piesă extraordinar de frumoasă, dar nu mă așteptam să fie un hit atât de mare. Totul m-a luat prin surprindere – de la nr. 1 în trending pe YouTube, #1 pe radio, cele 55 de milioane de vizualizari pe Tik Tok, până la mesajele și aprecierile oamenilor.

Citește și: Paula Herlo, la FRESH by UNICA: „Sunt o mamă cool, care încearcă să-și crească liberi copiii” / Exclusiv

„Un băiat mi-a cerut urlând să îi dau 100 euro”

Care a fost cea mai penibilă situație în care ai fost pusă în cariera ta până în prezent?

Eram la un concert și în timp ce cântam, un băiat mi-a cerut urlând să îi dau 100 de euro. Probabil nu era pregătit pentru nota de plată și s-a gândit că e un moment prielnic să își incerce norocul. 

Îți dorești și o carieră internațională sau rămâi pe plaiuri mioritice?

Îmi doresc și o carieră internațională, dar mai întâi vreau să mă bucur de plaiurile mioritice. Mie îmi place să iau lucrurile pe rând și am destulă răbdare în tot ce ține de cariera mea.

Care este cel mai mare vis al tău?

Cel mai mare vis a fost și este ce fac eu în momentul acesta – să cânt și să ajung la inimile oamenilor prin arta mea. Acum, aș vrea să călătoresc și să văd lumea întreaga, dar dorința arzătoare este despre cântat.

Citește și: Cum se înțelege Bella Santiago cu socrii ei: „Eu sunt un copil care nu a avut tată, iar mama nu a fost lângă mine” / Exclusiv

Andia, despre cariera de artist

Ai crezut vreodată că vei ajunge să ai un asemenea succes?

Cred că da. Știam că îmi doresc atât de mult și că la un moment dat avea să se întâmple, numai că nu știam când și ce va însemna real cariera de artist. 

Ce vrei să transmiți prin piesele tale? 

Vreau doar să transmit și atât. Fiecare om simte piesa diferit datorită experiențelor proprii, așadar eu consider că mi-am facut treaba dacă am ajuns la sufletele lor, și nu am fost doar muzică de fundal.

Citește și: Alexia, artista de 20 ani care a cucerit radiourile: „Îmi doresc să pot ajuta oamenii prin muzica mea” / Exclusiv

Artista, victimă a bullying-ului în liceu

Te-ai confruntat vreodată cu fenomenul de bullying? 

Da, în liceu, în clasa a 9-a. Eu venind din provincie, am ajuns la liceu în oraș și probabil m-a văzut mai vulnerabilă. Pentru că da, bullying-ul l-am primit de la o fată. Dar deja e de domeniul uitării și nu mai am probleme pe această temă acum. Am învățat să deal-uiesc mai bine cu situații de acest fel, poate și terapia ajută în acest sens, dar și maturitatea si dezvoltarea personală. Îmi dau seama că e despre ei, nu despre mine. 

Cum a fost cucerită Andia de cel care îi stă alături de doi ani

Există vreun domn care te face să simți „fluturi” în stomac? Dacă da, cum a reușit să te cucerească?

Acum nu mai sunt așa mulți fluturași pentru că sunt într-o relație de aproape doi ani, însă acum e dragostea și sentimentele puternice care s-au “așternut”.  M-a cucerit cu inteligența lui, încrederea de sine și stilul lejer de abordare în orice face.

Ce te atrage cel mai mult la un bărbat? Ce nu ai ierta niciodată?

Inteligența, simțul umorului, să mă simt în siguranță și totodată să vad că are potențialul necesar pentru a construi ceva împreună. Nu aș ierta abuzul, minciuna, si lipsa de respect. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andia

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter