Jorge, primul interviu după ce a părăsit Survivor 2023: „Aveam o oarecare pică pe Remus”. Faimosul spune ce nu s-a văzut la TV / Exclusiv

De Unica.ro, pe

Jorge a părăsit Survivor 2023 în urma unei accidentări destul de grave. Artistul și-ar fi dorit să mai continue competiția.

Jorge a părăsit Survivor 2023 după ce a căzut și s-a accidentat serios la un genunchi! Artistul a avut nevoie de intervenția medicilor care, ulterior, i-au dat vestea că nu mai poate continua competiția din Dominicană, Survivor 2023 ce se difuzează în fiecare luni, marți și miercuri de la 20.30, la Pro TV.

Jorge, eliminat de la Survivor 2023: „Am simțit, în primul rând, frustrare, că nu o să mai pot să continui”

Jorge a părăsit echipa Faimoșilor cu regret. A revenit acasă și s-a apucat imediat de investigațiile medicale.

Despre cum a fost experiența Survivor 2023 pentru el, dar și ce „prietenii” a legat acolo, Jorge ne-a dezvăluit în interviul de mai jos.

Admitem că ne-ai făcut să închidem ochii când am văzut ce rău ai căzut. Ce ai simțit când erai căzut pe nisip?

Am simțit, în primul rând, frustrare, că nu o să mai pot să continui deoarece m-a durut atât de tare și m-a fulgerat genunchiul de simțeam că nu mă mai pot ridica. Eram supărat că nu am fost mai atent, că am intrat nebun, că am uitat ce vârstă am… când mă comparam cu Robert care are doar 25 de ani.

Cum te-ai simțit în echipa Faimoșilor? Din exterior ați părut foarte uniți.

Eu m-am simțit extraordinar, chiar nu m-a interesat cine și cu ce gânduri se transforma de la o zi la alta. Am văzut că oamenii își făceau bisericuțe, chiar și eu eram parte dintr-una la un moment dat. Rezonezi cu anumiți oameni și vrei să vorbești mai mult cu ei. Mă înțelegeam foarte bine cu Ștefi, Carmen și Remus. Apoi a venit Kamara și am avut ca subiect comun, copiii.

Știam că oamenii folosesc cartea de a rămâne cât mai mult în competiție. Dar nu mă speria. Ca și în afara jocului, nu las pe nimeni să mă calce pe cap. Dacă am argumente, spun versiunea mea.

Cu siguranță, oamenii au favoriți, dar e normal să se întâmple așa, suntem diferiți.

Ce spune Jorge despre Remus, colegul cu care s-a „ciondănit” la Ferma: „Am stat de vorbă o după amiază întreagă, am făcut pace”

Ai avut vreo surpriză în echipă – cineva în care nu aveai încredere înainte de show? Dar vreuna negativă?

Da, am avut o surpriză plăcută cu Remus. Înainte de a intra în competiție, am avut niște discuții în Fermă, pentru că el se asociase cu oamenii care m-au trimis la Duel, așa că aveam o oarecare pică pe el. M-a întrebat dacă supărarea a trecut, dar undeva era acolo.

Apoi, în competiție, Remus a fost unul dintre cei cu care am stat de vorbă o după amiază întreagă, am făcut pace. Mi-a plăcut modul lui de a discuta, calmul, respectul reciproc și am simțit că nu are niciun interes să vorbească pe la spate. M-am ferit de oamenii care spun ceva în față și apoi discută altceva.

Ce a fost mai dificil în acest show de supraviețuire?

Faptul că nu puteam să iau legătura cu familia, să vorbesc cu ai mei copii. Mă uitam la apus în fiecare seară și îmi imaginam că îi am aproape.

Apoi, pe locul doi, a fost faptul că nu eram independent și să fac ce vreau, nu puteam pleca. Nu am avut niciodată o astfel de experiență.

În rest, 90% din experiență a fost una fabuloasă. Căutam zilnic lucrurile bune, au fost foarte multe lecții pe care le-am învățat pe parte sufletească, dezvoltare umană, recunoștință.

„Oamenii au o strategie, din ce am văzut și se schimbă”

Ce sfaturi le-ai da celor care au rămas în show, dacă ai putea?

Să nu creadă nimic din ce spun ceilalți 🙂 ! De foarte multe ori, oamenii au o strategie, din ce am văzut și se schimbă. Oamenii migrează către cei care le dau confortul că nu-i vor nominaliza. E o migrație mai mare ca a păsărilor călătoare.

Foto: Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter