Darren Cahill a dezvăluit ce simte pentru Simona Halep: „O iubesc de nu mai pot!”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 17 august 2018, 08:09
Darren Cahill a dezvăluit ce simte pentru Simona Halep, la Cincinnati, în cadrul turneului internațional de tenis unde participă românca.

„O iubesc de nu mai pot!” a declarat antrenorul australian.

Darren Cahill o pregătește pe Simona de mai bine de trei ani și relația lor este una specială. Sub atenta sa îndrumare, românca a urcat în fruntea clasamentului WTA, devenind numărul 1 mondial, și a reușit să câștige primul turneu de Mare Șlem din cariera sa, cel de la Roland Garros.

simona halep si darren

Aflați în SUA, acolo unde Simona Halep participă la turneul internațional de tenis de la Cincinnati, Darren Cahill a vorbit despre relația minunată dintre el și eleva sa, conform Adevărul.ro:

„Când Simona a câştigat la Roland Garros a fost una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea alături de cele în care mi s-au născut copiii. E o fată extraordinară, o iubesc de nu mai pot, e o persoană incredibilă! Are în jurul ei o echipă foarte bună şi o familie senzaţională. Sunt oameni normali din Constanţa şi, chiar dacă părinţii ei nu vorbesc deloc engleza, simt că îi cunosc de 15 ani”, a declarat australianul.

Citește și:

Cum se distrează Irina Columbeanu în America, alături de fratele ei vitreg

Este atât de frumoasă încât nu are voie să iasă singură din casă. Cum arată tânăra

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter