Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu amână nunta din cauza coronavirusului

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 27 septembrie 2021, 13:40

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au amânat nunta la care visau de atâta timp. Celebrul prezentator de televiziune și frumoasa Gabriela au hotărât să-și amâne nunta în contextul pandemiei de coronavirus.

Anunțul a fost făcut de Oțil în cadrul unui interviu, pe care acesta îl lua invitaților lui,  Ecaterine și Dimitri, în timpul matinalului de la Antena 1. Ecaterine și Dimitri sunt un cuplu nu doar pe scenă, dar și în viața reală. În timpul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, cântăreața i-a adresat Gabrielei, în calitate de viitoare mireasă, o întrebare în urma căreia Dani a dezvăluit trista veste că nunta se amână.

Apropo, Gabi, ce zici de colajul acesta, ţi-ar plăcea să îl asculţi la nunta ta? Ţie cum ţi s-a părut”, a întrebat Ecaterine. „Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nunta s-a amânat”, a fost răspuns prezentatorului matinalului. Şi, ce părere are Gabriela despre lucrul acesta?”, a continuat artista. „Păi, o să întrebăm virusul”, a spus Dani Oțil, schimbând rapid subiectul întrebându-și invitații despre nunta lor: Dar voi când vă căsătoriţi?”„Bună întrebare! Noi suntem deja amânaţi de un an de zile, dar… s-a tot amânat” , a spus Dimitri, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi Iubita lui Dani Oțil, fotografiată în cadă. Prezentatorul TV a publicat poza sexy pe internet

În vârstă de 26 de ani, Gabriela Prisăcariu, este unul dintre cele mai apreciate modele de la ora actuală. După o relație de 1 an, Dani Oțil (39 de ani) a decis să o ceară de soție, iar nunta urma să aibă loc anul acesta.

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter