Vedetele din România care au început Anul Nou, în destinații de lux. Unde au petrecut Ilinca Vandici, Andreea Mantea și Dani Oțil

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 03 ianuarie 2023, 12:24

Anul 2023 a început, pentru unele vedete din România, departe de casă. În destinații de lux sau în regiuni călduroase, multe dintre acestea au petrecut noaptea trecerii dintre ani în locații excentrice.

Au împărtășit acest lucru și cu cei care le urmăresc pe rețelele de socializare. Pentru a-i ține pe cei de acasă la curent cu modul în care petrec ele trecerea dintre ani, vedetele au umplut rețelele de socializare cu fotografii și filmări din vacanțe.

Vedetele din România au petrecut Anul Nou departe de casă

Adelina Pestrițu a ales să petreacă Revelionul în estul Africii. Fosta prezentatoare de la Kanal D a postat mai multe fotografii în noaptea dintre ani. Aceasta s-a aflat alături de partenerul ei de viață și fiica lor pe insula Seychelles.

În noaptea dintre ani, Adelina Pestrițu a purtat o rochie crem, care i-a scos în evidență formele și la care a asortat o pereche de sandale de aceeași culoare. Vedeta a accesorizat ținuta cu niște pene albe.

Vedeta nu s-a oprit aici, iar a doua zi și-a încântat fanii cu o serie nouă de fotografii în care apare în timp ce face plajă.

Andreea Mantea și băiatul ei au făcut Revelionul în Maldive

Pentru trecerea în Anul Nou, și Andreea Mantea a ales o destinație de lux. Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii”, de la Kanal D a mers împreună cu fiul ei, David, în Maldive.

La miezul nopții, bruneta le-a urat fanilor de pe Instagram să aibă un an minunat. Alături de mesajul postat, Andreea Mantea a încărcat și câteva fotografii în care își etalează ținuta aleasă pentru noaptea dintre ani.

„La mulți ani, 2023! Bine ai venit! Să fii magic, bun, frumos, iubitor, plin de zâmbete, de succes cu carul pe toate planurile, de împliniri sufletești și de dorințe și rugăciuni îndeplinite! Să avem un an nou plin cu tot ce ne dorim!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram, la trecerea în 2023.

Citește și: Andreea Mantea, despre prima noapte după despărțire și cum a aflat că e înșelată: „Am căzut din picioare”

Ilinca Vandici a făcut surf de Anul Nou

În aceeași destinație călduroasă, aleasă de Andreea Mantea, au petrecut Revelionul și Gabriela Prisăcariu, alături de Dani Oțil.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-a fotografiat alături de mama copilului său, în ultima zi a anului 2022, printre palmieri. Cei doi au împărtășit fotografiile cu urmăritorii de pe Instagram. Ulterior, Gabriela a mai postat și alte fotografii din vacanță. Vedeta apare în costum de baie, relaxându-se pe o plajă cu nisip fin.

„Știu… sunt mamă și nu ar trebui să postez asta🙄 O s-o fac totuși”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, acolo unde a publicat mai multe imagini incendiare. (Vezi galeria FOTO din articol)

Ilinca Vandici a început noul an pe val…la propriu. Vedeta Kanal D a început 2023 pe placa de surf, iar fotografiile postate pe Instagram arată cât de bine se simte prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” în vacanța petrecută departe de București.

Citește și: Ce a făcut Dani Oțil, după ce s-a trezit în cont cu 15.000 de franci elvețieni: „Puneți-vă în situația mea!”

Natalia Mateuț a sărbătorit Anul Nou în Mexic

Natalia Mateuț nu s-a lăsat nici ea mai prejos. În timp ce unii își ciocneau paharul cu șampanie în Africa sau Asia, vedeta a ales să petreacă în America Latină.

Ea a postat, pe Instagram, mai multe fotografii din Tulum, locația din Mexic pe care a ales-o pentru a petrece începutul noului an.

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter