Cunoști fetița din imagine? Mama ei a murit când avea 9 ani, iar azi este o celebră prezentatoare: „De aici am plecat la drum”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 22 decembrie 2022, 15:02

Fetița din imagine se năștea în urmă cu exact 48 de ani. Venea pe lume pe 22 decembrie 1974 și avea să devină peste timp una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare de televiziune, având să scrie istorie cu emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul anilor.

Născută într-o familie din Roman, fetița din imagine a ajuns în prezent să fie cunoscută de generații întregi. A moderat mai multe emisiuni care au strâns la vremea respectivă record de oameni în fața micilor ecrane.

Fetița din imagine, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România

Astăzi, în ziua în care își serbează ziua de naștere, Andreea Marin, căci despre ea este vorba, a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare alături de părinții ei.

Zâna surprizelor, așa cum a rămas cunoscută publicului din România, după ce a prezentat la Televiziunea Română emisiunea „Surpize, surprize!” a scris pe rețeaua de socializare și un mesaj emoționant.

„De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae. Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

„Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu. Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă multumesc!”, a continuat vedeta.

Citește și: Andreea Marin împlinește 48 de ani. Iubirile care i-au marcat tinerețea

Andreea Marin la vârsta de 48 de ani

Fetița din imagine a crescut, iar viitorul ei a fost unul strălucitor, presărat cu mult succes. În prezent, Andreea Marin este unul dintre cei mai faimoși oameni de televiziune din România.

Liceul l-a urmat în orașul Roman, la „Colegiul Național Roman-Vodă”. A urmat cursurile Facultății de Informatică din cadrul Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea.

 În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea și-a pierdut mama într-un accident rutier.

În 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță. Au divorțat în anul 2000. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior. Pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc. Ulterior căsnicia lor s-a încheiat.

Cariera strălucitoare a Andreei Marin, fetița din imagine

De la fetița din imagine, la una dintre cele mai cunoscute prezentatoare. Andreea Marin este o jurnalistă și prezentatoare de televiziune, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize difuzată de postul TVR 1 din 1999 până în 2007 (8 sezoane). A fost jurat în emisiunea Uite cine dansează!, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Din octombrie 2020, este coproducătoare și realizatoare a emisiunii Nu există nu se poate!, difuzată de postul de televiziune TVR 2.

Citește și: Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua fiicei ei. Violeta a împlinit 15 ani

Este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperișul Africii”, și coproducător al documentarului „Kilimanjaro 2001” realizat pentru TVR, care a obținut cea mai mare audiență la 1 decembrie 2001.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter