Cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala Atipic Beauty. Andreea Marin, apariție spectaculoasă

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 17:11

Mai multe vedete autohtone s-au reunit la Gala Atipic Beauty, eveniment prezentat de 10 ani de Andreea Marin. Palatul Parlamentului a găzduit, miercuri seară, oameni de televiziune și radio, sportivi de performanță, designeri, artiști și oameni de afaceri.

Gala, care este coordonată de Alin Gălățescu, pune anul față în față vedete și oameni cu povești de viață impresionante, ce defilează pe catwalk în ținute propuse de designeri români.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala Atipic Beauty

La un astfel de eveniment important care vrea să transmită că frumusețea se află la interior și nu la exterior, nu aveau cum să lipsească unele dintre cele mai cunoscute vedete autohtone.

Printre celebritățile care au făcut furori la Gala Atipic Beauty se numără Lili Sandu, Majda Aboulumosha și Andreea Bălan.

La acest eveniment, Lili Sandu a avut o rochie superbă, în alb și negru, creată de Cera Mihăilescu.

Și gazda galei, Andreea Marin, a arătat spectaculos într-un costum format din pantaloni negri și sacou alb marca Eli Lăslean.

Citește și: Andreea Marin, pe scenă cu fiica ei și cu fiul lui Ștefan Bănică. Ana Violeta, declarații emoționante: „Mi s-a schimbat viața”

Pe podium a urcat și fiica Andreei Marin, Violeta Bănică, care a pășit în fața publicului la brațul fratelui ei mai mare, Radu Ștefan Bănică.

„Am avut o mare bucurie profesională ca producător, dar și pe cea din suflet, ca mamă. Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scena alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile. Ei sunt ca două picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor, de faptul că sunt doi tineri educați, cu bun simț, cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru aceasta gală. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoși”, a declarat Andreea Marin.

Citește și: Romanița Iovan și-a schimbat look-ul și a dezvăluit dieta cu care se menține în formă, la 58 de ani: „E un stil de viață” / Exclusiv

Ce este Gala Atipic Beauty

Gala Atipic Beauty celebrează frumusețea interioară. Organizată de Fundația Prețuiește Viața și Asociația Open Your Heart și susținută de Alin Gălățescu, acestă gală aduce în fața publicului persoane aflate în scaune cu rotile care au demonstrat că frumusețea nu stă în aparențe.

Citește și: Cum să transformi o ținută serioasă într-una de seară. Ce outfit alegem pentru birou, dacă avem un eveniment după serviciu?

Citește și: Cele mai spectaculoase ținute la Met Gala 2023. Gisele Bündchen și Jennifer Lopez au strălucit pe covorul roșu

13 persoane cu povești de viață impresionante au urcat pe scenă în scaune cu rotile, persoane care au transformat dizabilitatea în dorința de a reuși tot ceea ce își propun indiferent de situația în care se află.

„Magda Coman, inițiatoarea Mișcării, Alin Gălățescu, art direcția defilării de modă, modelele în scaune rulante, vedetele ce au defilat pe scenă, artiștii, designerii, voluntarii și partenerii noștri, cu toții au pus umărul pro bono la această minunată realizare. Avem un vis și un motto: frumusețea e în noi și în faptele noastre, nu în aparente. Privește omul prin prisma a ceea ce lasă în urma sa, nu te uita doar la scaunul pe care stă”, a afirmat Andreea Marin.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala Atipic Beauty 2023

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter