Andreea Marin, adevărul despre relația dintre Violeta și Radu Ștefan. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi frați vitregi

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 15:32

Miercuri seară, la Palatul Parlamentului, din București, a avut loc o nouă ediție a Galei Atipic Beauty, un eveniment dedicat persoanelor cu dizabilități și organizat de Andreea Marin.

Surpriza de anul acesta a fost prezența fiicei Andreei Marin, Violeta și a fiului cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan. Tinerii s-au implicat voluntar în proiect și au strălucit pe scenă.

Andreea Marin s-a declarat extrem de încântată de apariția celor doi tineri la eveniment și a transmis, în mediul online, că a trăit emoții unice când și-a văzut fiica defilând pe podium într-o rochie roșie, superbă.

Citeşte şi: Andreea Marin, despre momentul în care a fost surprinsă în sala Oscarurilor fără permisiune: „M-au lăsat să plec nevătămată” / Video

“Gala aniversară #AtipicBeauty -10 ani a fost găzduită de impunătorul Salon de Recepții din Palatul Parlamentului, peste 1000 de oameni ne-au fost oaspeți într-o seară de neuitat!

Am avut o mare bucurie profesională ca producător al evenimentului, dar și o emoție unică în suflet, ca mamă. Când fiica mea, Ana Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan Bănică, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile.” – a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Citeşte şi: Violeta și-a anunțat mama că se mută. Cum a reacționat Andreea Marin

Vedeta a ținut să facă o serie de precizări și despre cum se înțeleg cei doi frați vitregi. Andreea Marin spune că între Violeta și Radu există o legătură foarte puternică și este foarte mândră că se înțeleg atât de bine și pe plan profesional.

Citeşte şi: Andreea Marin, pe scenă cu fiica ei și cu fiul lui Ștefan Bănică. Ana Violeta, declarații emoționante: „Mi s-a schimbat viața”

“Ei sunt ca două picături de apa și îi iubesc nespus, sunt tare mândră de relația lor, de faptul că sunt doi tineri educați și generoși, cu bun simț, cu pasiuni frumoase, cu empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru aceasta gală, pentru care muncim luni de zile.”

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., face voluntariat în mai multe centre, iar proiectul acesta la care a fost prezent și fratele ei a încântat-o foarte tare. Violeta spune că mama ei a fost cea care i-a “deschis apetitul” pentru voluntariat.

Citeşte şi: Andreea Marin, despre copiii adoptați la distanță. De ce nu mai păstrează legătura cu ei / Exclusiv

”Mă bucur să fiu aici, că pot fi parte din acest proiect. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru, mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenți. E o pasiunea de a mea și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă.

Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. După am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-a deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică”, a declarat Violeta, fiica Andreei Marin, la Gala Atipic Beauty, conform Antena Stars.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter