Cum să te machiezi ca Wednesday Addams. Look-ul actriței Jenna Ortega, trendul finalului de an

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Marți, 20 decembrie 2022, 18:46

Vrei să știi cum să te machiezi ca Wednesday Addams, personajul jucat de Jenna Ortega în serialul Wednesday care a creat o adevărată isterie la nivel global? Tot mai multe tinere au început să reproducă ținutele din serial, ori machiajul și coafura purtate de actrița din rolul principal. Iată câteva trucuri simple care te vor ajuta să obții același look ca al protagonistei din Wednesday Addams, actrița Jenna Ortega.

Isteria numită Wednesday a lovit întreg mapamondul. Rețelele de socializare au fost luate cu asalt, după ce tot mai multe tinere au început să reproducă ținutele și machiajul purtate de actrița Jenna Ortega, cea care o interpretează pe Wednesday Addams.

Cum să te machiezi ca Wednesday Addams. E trendul finalului de an

Jenna Ortega a devenit faimoasă la numai 20 de ani. Deși a intrat de la o vârstă fragedă în lumea actoriei, americanca a reușit să câștige simpatia tuturor prin rolul lui Wednesday Addams în producția Netflix ce-i poartă numele. 

Actrița Jenna Ortega a devenit o adevărată muză pentru tinerele din întreaga lume. Nu numai talentul actoricesc a impresionat o lume întreagă, ci și personajul în sine. Jenna s-a pliat perfect pe Wednesday și a făcut din hainele, machiajul și atitudinea ei un adevărat trend.

De ce ai nevoie ca să te machiezi ca Jenna Ortega

O mulțime de make-up artiști, influenceri, dar și sute de mii de tinere au postat mai multe videoclipuri pe rețelele de socializare prin care explică machiajul lui Wednesday Addams. În scurt timp, machiajul purtat de actrița Jenna Ortega în serial a devenit trend. Stephanie Stokkvik a postat, pe Youtube, un tutorial în care explică pas cu pas ce trebuie să faci pentru a obține un look asemănător cu cel al Jennei Ortega.

Pentru a obține un look ca al actriței Jenna Ortega, specialiștii te sfătuiesc să folosești un anticearcăn, iar atunci când alegi fondul de ten, optează pentru o nuanță mult mai deschisă decât cea naturală.  De ce? Pentru că Wednesday Addam are o față palidă și, pentru a obține acest efect, va trebui să folosești cea mai deschisă nuanță de fond de ten.

Pentru machiajul cearcănelor, Stephanie Stokkvik recomandă să folosești un fard maro și un eyeliner negru care să evidențieze zona ochilor. Pe pleoapă se aplică o nuanță de gri închisă. Machiajul personajului Wednesday Addams, interpretat de Jenna Ortega, este apropiat de smokey eyes. La final, întoarce genele cu un clește pentru ondularea genelor și adaugă puțin rimel.

Nu uita de pistrui! Pentru a crea acel efect pistruiat al lui Wednesday Addam, trebuie să folosești o pensulă și puțin fard maro. După ce ai aplicat pistruii, tapotează cu un burețel.

Pentru ca look-ul să fie unul complet, trebuie să-ți conturezi buzele cu un creion maro închis și să aplici un ruj roșu. Blenduiești totul foarte bine și look-ul lui Wednesday Addams este gata!

Cine este Jenna Ortega, actrița care joacă rolul lui „Wednesday”

Jenna Ortega s-a născut în Coachella Valley, California, într-o familie cu alți cinci frați. Actrița a venit pe lume pe 27 septembrie, este de origine mexicană și portoricană, iar mama ei a învățat-o să vorbească spaniola în copilărie. Jenna Ortega a cunoscut faima la vârsta de 20 de ani, odată cu apariția în serialul Wednesday, produs de către cei de la Netflix. Actrița recunoaște că nu a fost tocmai ușor să capete roluri în cetatea filmulului.

„Când am început, a fost greu. Am fost respinsă în mod constant pentru că nu aveam aspectul pe care îl căutau. Toate dintre nu-urile primite m-au motivat și mai mult. Am vrut să schimb punctul de vedere al directorilor de casting. Am vrut să scap de acea descriere. Asta am făcut”, a mărturisit ea, pentru Popsugar în 2016, potrivit publicației Elle.

Recent, tânăra actriță a postat pe contul său de Instagram o poză cu noul look adoptat. Jenna și-a tuns părul și l-a vopsit într-o nuanță de ciocolatiu.

Sursa Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter