Povestea de iubire dintre Keanu Reeves și Alexandra Grant. Ce spune actorul despre momentele pe care le petrec în intimitate

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2023, 13:09

Nu este o poveste de dragoste spectaculoasă de la Hollywood, dar este una dintre cele mai frumoase, mai ales că, dincolo de ea, Keanu Reeves a cunoscut din plin suferința și mult timp a evitat să mai dea o șansă iubirii până a întâlnit-o pe Alexandra Grant.

Starul a aruncat puțină lumină asupra poveștii sale înfloritoare cu iubita sa, pictorița Alexandra Grant, în vârstă de 49 de ani.

Citeşte și: Mesaje de dragoste. Cele mai emoționante mesaje și declarații de iubire

Alexandra Grant și iubirea care l-a salvat pe Keanu Reeves

Actorul a menționat la capitolul momente fericite timpul petrecut în pat cu iubita lui. Când i s-a cerut să numească „ultimul moment de fericire”, el a spus pentru People: „Acum câteva zile, cu draga mea. Eram în pat. Eram conectați. Râdeam și chicoteam. Mă simt excelent. A fost foarte frumos să fim împreună”.

Alexandra și Keanu s-au cunoscut la o cină în 2009 și au lucrat împreună la două cărți de artă înainte de a apărea oficial pe covorul roșu în 2019. Cu toate astea nu se știe când au transformat relația lor de prietenie în ceva mai mult. Ei au colaborat pentru prima dată în 2011, la cartea lui Keanu, Ode To Happiness, Alexandra furnizând ilustrațiile. Proiectul a marcat prima ei carte ca artistă.

Cei doi nu s-au oprit însă aici, În 2016, actorul a mai scos o carte, Shadows, iar Alexandra a contribuit încă o dată cu imaginile. Cu toate acestea, în anii care au urmat, ei au avut tendința să-și păzească intimitatea și rareori au discutat detaliile relației lor în public. Se spune, însă, că cei doi se apropie cu pași repezi de altar și că Alexandra ar fi primit deja inelul.

Citește și: Cum arată mama lui Keanu Reeves

Actorul și-a pierdut fiica și fosta iubită

Alexandra Grant este prima lui iubită de la Jennifer Syme, care a murit într-un accident de mașină în 2001, la un an după ce fiica perechii, Ava, s-a născut moartă.

Reeves, în vârstă de 58 de ani, și Grant, în vârstă de 49 de ani, și-au făcut relația publică când au participat împreună la Gala LACMA Art + Film în noiembrie 2019. La acea vreme, iubita lui, care este artist vizual, a fost confundată cu Helen Mirren, care este cu 27 de ani mai mare ca ea.

„Nu purtam ochelarii la început și credeam că se întâlnește cu Helen Mirren”, a scris un fan pe Twitter după ce au apărut fotografiile cu faimosul cuplu.

Dacă prestațiile sale în fața camerei sunt celebre, generozitatea lui este uneori trecută cu vederea.

Sora lui Keanu Reeves a fost diagnosticată cu leucemie

Când sora lui Kim a fost diagnosticată cu leucemie, Reeves a donat spitalelor 70% din taxa de film din The Matrix pentru a trata boala.

„Sora mea mai mică a avut leucemie. S-a vindecat, am donat 70% din câștigurile mele din filmul Matrix spitalelor care tratează leucemia”, spune Reeves. Sunt poate singura vedetă de la Hollywood fără conac. Nu am bodyguarzi și nu port haine de lux. Și chiar dacă valorez 100 de milioane de dolari, încă merg cu metroul și îmi place!”, mărturisea el.

Keanu Reeves, o viață plină de durere

Viața l-a provocat tot timpul, iar Reeves a trecut prin episoade extrem de dureroase, dar a luptat și a reușit să lase trecutul în urmă. Starul își amintește deseori cum tatăl lor a părăsit familia când el avea doar 3 ani și cum și-a pierdut cel mai bun prieten în urma unei supradoze.

„Munca a fost importantă, pentru că m-a ajutat să depășesc unele dintre momentele mai dureroase din viață. Fiecare platou de filmare îmi dă sentimentul că fac parte dintr-o nouă familie și mă simt norocos că pot avea un loc de muncă care îmi dă multe satisfacții”, recunoaște el.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter