Cum s-au îmbărcat vedetele la nunta lui George Clooney

De Diana Zagrean, pe

Veşnicul burlac şi şarmantul actor George Clooney s-a însurat în sfârşit, în acest weekend, la Veneţia. La ceremonia destul de fastuoasă, dar cu acces restricţionat au venit tot felul de celebrităţi de la Hollywood. Vezi cum s-au îmbărcat vedetele la nunta lui George Clooney cu avocata Amal Alamuddin.
 

George Clooney şi Amal Alamuddin

El părea genul de bărbat care nu se va însura niciodată, dar superba avocată de origine britanico-libaneză, în vârstă de 36 de ani l-a convins că viaţa de celibatar nu mai este pentru el.
Prima lor apariţie la nuntă a lăsat lumea fără răsuflare, nu numai pentru că George Clooney, într-un costum Armani, purta verighetă (femei din lumea întreagă au plâns), dar şi pentru că rochia Giambattista Valli aleasă de mireasă era superbă.
Cum s-au îmbărcat vedetele la nunta lui George Clooney
Invitaţii sosiţi la Veneţia pentru nunta lui George Clooney cu Amal Alamuddin au fost, la rândul lor, foarte eleganţi şi se apre că s-au distrat de minune.
Printre cele mai interesante apariţii s-au numărat Cindy Crawford, Rande Gerber, Anna Wintour, Matt Damon şi soţia Luciana Barroso, actriţa Emily Blunt, sau Bil Murray.
Cum s-au îmbărcat vedetele la nunta lui George Clooney
Marii absenţi au fost cuplul la fel de celebru Brad Pitt şi Angelina Jolie, despre care nu s-a aflat dacă au sosit sau nu în Veneţia pentru săptămâna de petreceri care va urma nunţii de sâmbătă şi Ben Affleck, care este plecat într-un turneu de promovare.
Vezi Galeria Foto cu invitaţii celebri care au participat la nunta lui George Clooney cu Amal Alamuddin.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter