Cum au sărbătorit Ducii de Sussex un an de la căsătorie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 mai 2019, 16:56
Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, la Capela St. George de la Castelul Windsor. Pentru a marca un an de la nuntă, Ducii de Sussex au publicat o serie de fotografii pe contul lor oficial de Instagram.

Nunta regală a fostei actrițe americane, Meghan Markle, cu Prințul Harry al Marii Britanii a fost cel mai așteptat și mediatizat eveniment al anului 2018. Cei doi au rostit jurămintele de iubire în Capela St. George de la Castelul Windsor, în data de 19 mai. Milioane de oameni din toată lumea au privit din fața ecranelor grandiosul eveniment.

ducii de sussex la nunta regala

 

Unul dintre cele mai așteptate momente ale acelei zilei a fost apariția lui Meghan Markle în rochie de mireasă, o creație Givenchy simplă, dar extrem de elegantă. Ținuta a fost completată de un voal care a măsurat cinci metri și care a fost prins cu o tiară cu diamante ce i-a aparţinut reginei Mary. Pentru buchetul de mireasă, Ducesa de Sussex a ales flori din grădina Palatului Kensington, culese chiar de Prințul Harry.

ducii de sussex

 

Cum au sărbătorit Ducii de Sussex un an de la căsătorie

Pentru a marca un an de la fericitul eveniment, Ducii de Sussex au făcut publice câteva imagini nemaivăzute din ziua în care au devenit soț și soție. Selecția de fotografii arată momente „din spatele scenei”. Videoclipul a fost urcat pe contul oficial al Ducilor de Sussex de pe platforma de socializare Instagram.

Fanii cuplului regal au fost invitați să își amintească de acea zi specială și prin piesa aleasă pentru a însoți colecția de fotografii, „This Little Light of Mine”, un imn cântat de cor la finalul ceremoniei religioase din urmă cu un an.

Într-o singură zi, postarea a reușit să strângă aproape 6 milioane de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

Happy one year anniversary to Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Sussex! Today marks the one year anniversary of the wedding of The Duke and Duchess of Sussex. Their Royal Highnesses exchanged vows at St George’s Chapel within the grounds of Windsor Castle on May 19th, 2018. The selected song “This Little Light of Mine” was chosen by the couple for their recessional. We hope you enjoy reliving this moment, and seeing some behind the scenes photos from this special day. A message from The Duke & Duchess: Thank you for all of the love and support from so many of you around the world. Each of you made this day even more meaningful. Photo credit: Chris Allerton/Joe Short (B&W); PA (color) ©️SussexRoyal (B&W images and video)

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit la o întâlnire pe nevăzute, pusă la cale de o prietenă comună a cuplului. Nu știau prea multe unul despre celălalt, dar chimia a existat din prima clipă și amândoi au știut că lucrurile ar putea deveni serioase.

”Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de Meghan a fost atât de incredibil, încât a fost o confirmare că, pentru mine, astrele erau aliniate. Totul era perfect”, a declarat într-un interviu Prințul Harry.

La scurtă vreme de la prima întâlnire, nepotul Reginei Elisabeta a II-a a dus-o pe Meghan într-o vacanță în Botswana, iar relația lor a continuat în secret. Timp de șase luni, aleasa Prințului Harry și-a continuat cariera de actriță la Toronto, unde a filmat în continuare pentru serialul ”Suits”.

Cu acordul și sprijinul întregii familii regale, Harry a cerut-o pe Meghan în căsătorie în noiembrie 2017. La aproape un an de la nunta din mai 2018, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe care îl vor boteza Archie Harrison.

Cum au sărbătorit Ducii de Sussex un an de la căsătorie

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter