Cum arată Thylane Blondeau, supranumită în copilărie “cea mai frumoasă fată din lume”, la 20 de ani

De Unica.ro, pe

Thylane Blondeau, supranumită acum câțiva ani “cea mai frumoasă fată din lume”, a împlinit anul acesta minunata vârstă de 20 de ani.

Modelul francez a fost surprins de paparazzi în vacanță cu iubitul ei, Ben Attal (24 de ani), pe un yacht luxos în St. Tropez. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se relaxau pe vas, iar mai apoi, au fost imortalizați făcând cumpărături în magazinele din împrejurime.

Citeşte şi: Solista Leigh-Anne Pinnock din trupa Little Mix a născut gemeni. „Am cerut un miracol și am primit două”

Povestea de dragoste dintre Thylane și Ben a început în urmă cu un an, după ce modelul s-a despărțit de fostul iubit, Dj-ul Milane Merrite.

Vezi cum arată Thylane Blondeau la 20 de ani și cum a fost surprinsă cu iubitul ei în vacanță în galeria foto de mai sus.

Citeşte şi: Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian, însărcinată pentru a doua oară

Thylane Blondeau este fiica actriței și prezentatoarei TV, Veronika Loubry, și a fotbalistului Patrick Blondeau, ambii fiind cunoscuți pentru frumusețea lor. Mai mult, legendarul fotbalist a pozat în tinerețe pentru câteva reviste de modă. Thylane a făcut primii pași pe catwalk la vârsta de 4 ani. De-a lungul timpului, ea a fost model pentru nume mari din industria modei precum Dolce & Gabbana, L’Oréal sau Versace. În 2018, Thylane Blondeau a fost inclusă în clasamentul celor mai frumoase 100 de chipuri din lume.

Foto – Profimedia/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter