Monica și Ramona Gabor au o soră mai mare. Cum arată și de ce se ferește să apară în poze

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 21 februarie 2019, 14:05
Monica Gabor și Ramona Gabor mai au o soră mai mare pe nume Alina, însă aceasta nu este la fel de cunoscută. În timp ce Monica și Ramona trăiesc în afara țării și se bucură de lux și călătorii, Alina a luat o decizie surprinzătoare: nu vrea să apară în public, nu vrea să apară pe rețelele sociale cu surorile ei și nu vrea să părăsească România.

Monica Gabor și Ramona Gabor au o relație extrem de apropiată cu sora lor, Alina, chiar dacă evită să se fotografieze împreună. De altfel, aceasta este cea care nu-și dorește acest lucru și le-a rugat pe surorile sale mai mici să-i respecte decizia. Monica Gabor a deslușit acest mister printr-o postare pe conturile de socializare în care, alături de mesajul explicativ, a pus și o poză cu aceasta. Cu siguranță, nu i-a încălcat intimitatea voit, ci a primit acceptul Alinei pentru fotografie:

Surorile Gabor Monica, Ramona si Alina

„Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea. Voi de cine sunteți cel mai apropiați?” – a fost mesajul transmis de Monica Gabor pe  Facebook.

Alina Gabor este căsătorită, are un copil și locuiește la Bacău alături de familia sa, preferând să ducă o viață modestă.

Citește și – Top 100: Antonia, în primele zece cele mai frumoase femei din lume

Citește și – Anca Țurcașiu este o mare iubitoare de animale: „Soțul meu a făcut o criză”

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter