Povestea uluitoare de viață a lui Jack Nicholson. Timp de 40 de ani a crezut că mama lui îi este soră, iar bunica mamă

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 27 februarie 2023, 15:43

Jack Nicholson a crescut crezând că mama lui îi este soră, iar bunica, mamă. Celebrul actor a aflat adevărul după aproape 40 de ani.

Timp de aproape patru decenii, starul de la Hollywood nu a știut că cea căreia îi spunea „mamă” îi era, de fapt, bunică. Nicholson nu a aflat niciodată cine este tatăl lui biologic.

Jack Nicholson are o poveste de viață demnă de film

Jack Nicholson a jucat în multe filme celebre, însă chiar propria lui viață este demnă de scenariul unei pelicule. Actorul a crescut crezând că mama lui îi este soră, după ce aceasta l-a născut pe când avea doar 18 ani, iar bunica l-a crescut ca fiind al ei.

June a rămas însărcinată în anul 1936 cu un bărbat, Don, care era însurat cu o altă femeie. Înainte de a afla că fiica ei este gravidă, Ethel May l-a amenințat pe Don cu Mann Act, o lege menită să limiteze traficul și prostituția minorilor. Însă, această lege era folosită deseori pentru a incrimina și actele consesuale, dacă era implicată o minoră. Astfel, bărbatul a fost nevoit să stea departe de June, fără a-și cunoaște vreodată copilul, potrivit InStyle.

June l-a adus pe lume pe Jack Nicholson în 1937, în Neptune, New Jersey.

Pentru a evita rușinea care s-ar fi abătut asupra familiei sale, Ethel May l-a crescut pe Jack ca și când ar fi fost al ei, iar June, sora mai mare. Însă nimeni nu s-a deranjat să îi explice totul tânărului Jack. Îndrăgitul actor nu și-a cunoscut tatăl. Shorty, bărbatul însurat cu mătușa lui Jack, Lorraine, a fost singura figură paternă din viața lui.

Pe când Jack avea doar 4 ani, June s-a mutat la Miami, unde spera să își facă o carieră în industria de divertisment. Relația lor a devenit și mai bizară în momentul în care Nicholson a decis să urmeze o carieră la Hollywood. La 17 ani s-a alăturat „surorii” sale, care între timp se mutase în Los Angeles.

„Cum singura mea rudă din lume era June, care se afla acolo, am mers să arunc un ochi”, a povestit Jack Nicholson pentru Rolling Stone, în anul 1986.

Citește și: Jack Nicholson, de nerecunoscut, într-o apariție rară în public

Citește și: Jack Nicholson ar suferi de demență: „Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!”

De la postul de funcționar, la unul din cei mai buni actori de la Hollywood

Inițial, Jack Nicholson a obținut un post ca funcționar la MGM Studios, la departamentul de desene animate. Șarmul lui a fost descoperit de un producător, care l-a recomandat pentru cursurile de actorie.

În anul 974, după lansarea filmului „Chinatown”, revista Time a făcut profilul actorului, atunci în vârstă de 37 de ani.

Înainte de publicarea articolului, Jack Nicholson a primit un telefon alarmant de la cercetătorii revistei, care voiau să clarifice câteva lucruri ale poveștii. Aceștia i-au spus că tatăl lui trăia și locuia în Ocean Grove. A doua lovitură a fost mult mai gravă: „mama” lui, Ethel May, era de fapt bunica lui, iar „sora” lui, June, era adevărata sa mamă. Zguduit de aceste dezvăluiri, actorul i-a rugat pe editori să nu publice aceste informații.

Atunci și-a sunat unchiul: „Shorty, acesta este cel mai ciudat lucru pe care l-am auzit vreodată”, i-a spus Jack Nicholson, citat de Patrick McGilligan în biografia „Jack’s Life”.

„M-a sunat un tip care mi-a spus că tatăl meu trăiește și că Ethel May nu a fost adevărata mea mamă, că June a fost mama mea”, i-a spus actorul unchiului său.

Inițial, Shorty a negat, însă, în cele din urmă i-a spus adevărul. Totuși, nu a putut să îi confirme că Don Furcillo Rose era adevăratul lui tată.

Nimeni nu putea să îi spună cine este adevăratul lui tată, întrucât atât June, cât și Ethel May, muriseră.

Citește și: Jack Nicholson, surprins de Pamela Anderson în timp ce avea relații intime cu două femei

Citește și: Pamela Anderson pune Hollywood-ul pe jar. Dezvăluiri scandaloase despre actorii din Cetatea Filmului: „Mi-a oferit un apartament și un Porche să…

Jack Nicholson a spus că dezvăluirile nu au fost „traumatizante”

Jack Nicholson a dezvăluit, ulterior, că informațiile primite atunci, privind părinții lui biologici, nu au fost „traumatizante” pentru el, ci mai degrabă „dramatice”.

„Am fost impresionat de abilitatea lor de a ține acest secret. Au făcut lucruri grozave pentru mine”, a afirmat Nicholson pentru Rolling Stone.

De atunci, el a glumit pe această temă, spunând că June era „sora-mamă”. Totuși, actorul a ales să nu vorbească prea des despre acest lucru.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jack Nicholson

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter