Cum arată sora Elenei Gheorghe. Seamănă ca două picături de apă

De Mădălina Manole, pe
Pe Elena Gheorghe o știe toată lumea, însă mai puțini știu că îndrăgita artistă are o copie fidelă chiar în sora sa. Cele două împart aceleași trăsături frumoase, sunt născute în iulie, la diferență de doar 11 luni, și seamănă ca două picături de apă.

Elena Gheorghe, care anul acesta va împlini vârsta de 33 de ani, are o soră mai mică, pe nume Ana, cu care se înțelege de minune și profită de fiecare ocazie în care se întâlnesc pentru a posta o fotografie împreună pe conturile de socializare.

elena gheorghe si sora sa ana parvulescu

Asemănarea dintre cele două este izbitoare, astfel că nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva, în adolescență, cele două își inversau rolurile și făceau haz de părinți. Nu ne credeți? Priviți această fotografie din anul 1999, pe când Elena Gheorghe avea doar 14 ani!

Ana Gheorghe a devenit în 2012 Ana Pîrvulescu, iar anul trecut a ajuns la altar alături de bărbatul care a cucerit-o iremediabil, fotbalistul Paul Pîrvulescu.

Elena gheorghe so sora sa ana parvulescu

Ana și Paul Pîrvulescu au devenit în 2013 părinții unui băiețel pe nume Lucas Andrei.

Elena Gheorghe si Ana si paul

Ana l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină ulterior soț în gara Mediaș, Paul fiind jucător de fotbal la clubul Gaz Metan Mediaș, iar scânteile inițiale s-au transformat rapid într-o flacără puternică.

Lucas, Ana si Paul pîrvulescu

 

Citește și – Cine este și cum arată fiica secretă a lui Ion Țiriac

Citește șiWOW! Cine este și cum arată tatăl lui Liviu Teodorescu. Ai crede că sunt frați

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter