Cum arăta Kate Middleton în copilărie. Lucruri neștiute despre Prințesa de Wales

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 17:51

Kate Middleton este acum una dintre cele mai cunoscute femei din lume. Prințesa de Wales a reușit, la fel ca soacra ei, să câștige inimile a milioane de oameni, astfel că nu este de mirare că întreaga lume își dorește să o cunoască mai bine și să știe cât mai multe lucruri despre ea.

Soția Prințului William a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că a avut norocul de a se naște și crește într-o familie puternică, iar acum încearcă și ea să își învețe copiii care sunt cele mai importante valori.

Kate Middleton, o copilărie fericită. Totul despre Prințesa de Wales

Kate Middleton face parte dintre persoanele care s-a bucurat întotdeauna de atenția și iubirea părinților. Prințesa a spus că își dorește ca și copiii ei să aibă aceleași experiențe pe care le-a avut ea în copilărie.

„Am avut o bunică uimitoare care ne-a dedicat mult timp, jucându-se cu noi, făcând arte plastice și mergând la seră pentru a grădinări cu noi și care a gătit cu noi. Și încerc să încorporez multe din experiențele pe care ea ni le-a oferit la acea vreme în experiențele pe care le ofer copiilor mei acum”, a povestit Kate Middleton în anul 2020, în cadrul unei emisiuni de radio.

Catherine Elizabeth Middleton s-a născut pe 9 ianuarie 1982, fiind cea mai mare din cei trei frați. Sora ei, Pippa, s-a născut în septembrie 1983, în timp ce fratele ei, James, a venit pe lume în aprilie 1987.

Pe când Kate avea doar 2 ani, s-a mutat cu familia la Amman în Iordania, unde tatăl ei a lucrat timp de doi ani și jumătate. De la vârsta de 3 ani, Prințesa a fost înscrisă la o grădiniță de acolo.

„Am avut o copilărie foarte feritică. A fost foarte amuzant și sunt norocoasă că provin dintr-o familie foarte puternică. Părinții mei au fost foarte dedicați (creșterii noastre). Apreciez acum, ca părinte, cât de multe au sacrificat pentru noi. Au venit la toate meciurile sportive, erau cei care strigau de pe argine și întotdeauna am petrecut sărbătorile împreună”, a povestit soția Prințului William.

În septembrie 1986, familia Middleton a revenit în casa lor din West Berkshire, iar Catherine a început cursurile la școala St Andrew din Pangbourne, unde a rămas până în 1955.

Prințesa de Wales a făcut parte dintr-un club de cercetași

În anul 1990, Kate Middleton și sora ei, Pippa, s-au alăturat clubului Brownies, un fel de cercetași, unde mergeau în excursii, făceau diferite sporturi, au croșetat și au câștigat insigne.

Pe lângă faptul că a făcut mai multe sporturi, Prințesa de Wales a avut o înclinație și spre teatru, iar la vârsta de 11 ani a jucat în piesa „My Fair Lady”, la școală.

De asemenea, pe când avea 13 ani a avut rol principal în melodrama victoriană „Murder in the Red Barn”, notează Hello! Magazine.

Citește și: Au luat Kate Middleton și Meghan Markle lecții de etichetă? Dezvăluiri făcute de un majordom regal

Citește și: Lovitura care zguduie liniștea lui Kate Middleton. Ce rol are presupusa amantă a prințului William la încoronarea regelui Charles al III-lea

Kate MIddleton a mers la o școală cu internat

După o scurtă perioadă la internatul pentru fete Down House, Kate s-a înscris la internatul mixt Marlborough College din Wiltshire, unde a studiat chimie, biologie și artă la nivel înalt.

Kate a reprezentat școala și la diferite competiții sportive, jucând tenis, hochei, netball. De asemenea, Prințesa de Wales a participat la atletism, în special la sărituri în înălțime.

„Îmi amintesc că în copilărie lucririle simple, precum mersul la plimbare, erau cele mai frumoase. Încerc să fac asta cu copiii mei. Îndepărtează complet complicațiile și presiunile. Cred că acele experiențe înseamnă foarte mult pentru copii”, a afirmat Kate Middleton.

„Copiii fiind, petreacm foarte mult timp afară și este un lucru de care sunt pasionată. Cred că este un lucru uimitor pentru sănătatea fizică și mentală. Este un mediu grozav în care să îți petreci timpul”, a mai spus Prințesa de Wales.

Citește și: Gestul făcut de Prințul William în plin scandal de amantlâc. Ce a spus despre Kate Middleton în public / Video

Citește și: Kate Middleton, într-o ținută pe care orice femeie și-ar dori să o aibă în garderobă. Cât costă rochia purtată de Prințesa de Wales

Cum l-a cunoscut pe Prințul William

În iulie 2000, Kate Middleton a părăsit Colegiul Marlborough pentru a studia la Institutul Britanic din Florența. Mai mult, aceasta a făcut parte dintr-un program internațional în Chile și a urcat pe bărcile Round the World Challenge la Solent, o competiție care își dorește să susțină și să încurajeze persoanele cu dizabilități să iasă și să fie activi.

În 2001, soția prințului William s-a înscris la Universitatea St Andrews, de unde a absolvit în 2005 Istoria Artei. Aici Kate l-a cunoscut pe William și a început povestea lor de iubire. În noiembrie 2010 cei doi și-au anunțat logodna, iar pe 29 aprilie 2011 s-au căsătorit la Westminster Abbey în fața a milioane de oameni.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arăta Kate Middleton în copilărie

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter