Cum arată Jennifer Grey în rochia din „Dirty Dancing”, după 30 de ani de la apariția filmului

De Amelia Matei, pe Ultimul update Duminică, 04 februarie 2018, 11:13
Scene de dans fierbinți, melodii pe care le fredonăm și astăzi, spiritul pur al anilor ’80. Cu toții ne aducem aminte cu plăcure de „Dirty Dancing/ Dans Murdar”, celebrul film care prezintă povestea de iubire dintre adolescenta „Baby” și instructorul ei de dans, Johnny Castle.

De la atracția timidă de la început până la coregrafia îndrăzneață, în care actorii dansează cu dezinvoltură pe cele mai în vogă melodii de atunci.

Din nefericire, actorul din rolul principal, Patrick Swayze, s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, însă partenera lui, Jennifer Grey, își aduce aminte cu nostalgie de perioada filmărilor pentru „Dirty Dancing”. Actrița în vârstă de 57 de ani le-a făcut recent o surpriză fanilor și a postat pe contul său personal de Facebook o fotografie în care poartă una dintre rochiile din film.

Este vorba de rochia roz pe care „Baby” a purtat-o, când a dansat împreună cu Johnny pe scenă, în locul partenerei lui de dans care tocmai suferise un avort.

„Uite ce am găsit în dulap”, a scris Jennifer Grey în dreptul fotografiei, care a strâns zeci de mii de aprecieri pe rețeaua de socializare.

Apărut în 1987, „Dirty Dancing” este considerat unul dintre cele mai iubite producții cinematografice. Actorii principali din film, Jennifer Grey și Patrick Swayze, s-au transformat peste noapte în super-staruri, iar  melodiile din coloana sonoră a producției au devenit rapid hituri.

Citește și – Îți amintești de Penny din „Dirty Dancing”? Cum arată acum partenera de dans a lui Johnny Castle

Citește și – 10 lucruri pe care nu le știai despre filmul „Dirty Dancing”

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter