Cum arată invitația de nuntă a Principelui Nicolae

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 25 septembrie 2018, 13:31
Principele Nicolae și aleasa inimii sale, Alina Binder, se vor căsători pe 30 septembrie, la Sinaia. Emoțiile sunt mari, pregătirile în toi, iar viitorii miri sunt nerăbdători să ajungă în fața altarului. 

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai și fiul Principesei Elena a României, a dezvăluit câteva detalii despre mult așteptatul eveniment, inclusiv a făcut publică invitația de la nuntă.

Invitatia-la-nunta-Principelui-Nicolae

Mirii vor pleca de la biserică într-o caleașcă și se vor îndrepta către Cazinoul din Sinaia, locul unde va avea loc petrecerea de nuntă. Pentru că-și doresc ca totul să iasă ca la carte, Principele Nicolae și Alina Binder au specificat pe invitație care va fi dress code-ul cununiei religioase: rochie de zi şi pălărie pentru femei, iar pentru bărbați uniformă, ţinută elegantă de zi sau costum de zi.

La nunta Principelui Nicolae nu va fi prezentă și Familia Regală a României: „Casa Regală nu va veni, nu a confirmat. Nu a răspuns la invitaţie. A trimis-o înapoi, nedeschisă. Mama i-a spus lui Nicoale, din câte ştiu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunţat că vine.” – a declarat recent o sursă din anturajul fostului Principe Nicolae al României.

Citește și – Andreea Marin a mărturisit care este problema de sănătate cu care se confruntă: “Peste o lună voi face operația”

Citește și – Prima declarație a lui Victor Slav după ce s-a spus că are o nouă iubită. Bianca Drăgușanu comentează

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter