Cum arată fiica secretă a lui Jackie Chan

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 06 octombrie 2017, 17:33
Jackie Chan, eroul filmelor cu arte marțiale, are o fiică în vârstă de 18 ani dintr-o relație adulterină cu Elaine Ng Yi, fosta Miss Asia din 1990.  Din cauza acestei aventuri, actorul a fost în pragul divorțului și a fost nevoit să plătească o pensie alimentară în valoare de 9.000 de dolari pentru întreținerea fetei sale.

Născută în ianuarie 1999, tânăra pe nume Etta Ng, locuiește alături de mama ei în Hong Kong. Cât a fost copilă, actorul a încercat să își țină fiica secretă departe de ochii curioși ai publicului, însă acum Etta Ng a început să fie activă pe rețelele de socializare.

Recent, tânăra a dezvăluit pe contul său personal de Instagram că este lesbiană, postând o imagine sugestivă. Ulterior, o tânără din Canada, Andi Autmn, a confirmat pe rețeaua de socializare că are o relație cu fiica lui Jackie Chan.

🌈 #lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

A post shared by @stolenmilktea on

Cu toate că se bucură de protecția mamei și de susținerea financiară din partea tatălui, Etta Ng a dezvăluit într-un interviu mai vechi faptul că în copilărie a simțit mereu lipsa tatălui.

Pentru mine Jackie Chan nu este decât tatăl meu biologic. Este greu să creşti fără tată. În primii ani de şcoală este cel mai dificil, fiindcă îi vezi pe alţi taţi cum îi iau pe copii în fiecare zi după ore”, spunea ea.

Jakie Chan mai are un fiu de 35 de ani, Jaycee, mama lui fiind actrița Joan Leen. În 2014, Jaycee Chan a fost condamnat, la Beijing, la șase luni de închisoare pentru deținere de droguri.

Citește și – Foto: 4 vedete care au jucat în filme porno

Citește și – Cum arată fiica lui Stephen Hawking

Foto – Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter