Cum arăta Dakota Johnson la prima apariţie pe covorul roşu

De Geo Berciu, pe
Premiera controversatei pelicule "Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey" a adus-o în prim plan pe actriţa Dakota Johnson, însă vedeta se bucură încă de la o vârstă fragedă de atenţia presei.

Nu împlinise bine 10 ani când Dakota Johnson juca în primul ei film, „Crazy in Alabama”.

dakota-johnson-prima-aparitie-covorul-rosu 1

Şi nici nu este de mirare că şi-a făcut debutul atât de timpuriu în showbiz, pentru că tânăra de 26 de ani este fiica lui Melanie Griffith şi a lui Don Johnson, iar tatăl ei vitreg este Antonio Banderas.

dakota-johnson-prima-aparitie-covorul-rosu 2

Alături de aceştia şi-a făcut şi prima ei apariţie oficială pe covorul roşu, în 2000, la premiile Oscar. Într-un recent interviu, Dakota şi-a amintit că pregătirile pentru debutul ei în lumea celebrităţilor a încântat-o peste măsură, pentru că a avut acces la fardurile mamei, dar şi pentru că a arătat ca o prinţesă.

dakota-johnson-prima-aparitie-covorul-rosu 3

Numai că ceremonia în sine nu i-a plăcut, pentru că a durat prea mult. „Nu am fost prea încântată. Mi s-a părut foarte lung show-ul, obosisem, nu cunoşteam pe nimeni din jurul meu şi mă tot întrebam cine sunt oamenii ăştia. Mai ales, nu înţelegeam de ce vorbeşte aşa mult prezentatorul”, şi-a amintit Johnson despre prima ei apariţie la premiile Oscar, găzduite de Billy Crystal.

dakota-johnson-prima-aparitie-covorul-rosu 4

Chiar dacă şi atunci s-a bucurat de atenţia presei, în calitate de mezină a celebrului cuplu Melanie Griffith-Antonio Banderas, succesul de care are parte acum actriţa este net superior. După ce a apărut în pelicula „Fifty Shades of Grey”, Dakota Johnson a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood.

dakota-johnson-prima-aparitie-covorul-rosu 5

Lungmetrajul spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex, care implică biciuire şi supunere. Graniţa dintre erotic şi pornografic a devenit centrul unor polemici intense, iar acest lucru a contribuit la faima peliculei.

dakota-johnson-prima-aparitie-covorul-rosu 6

(Sursa foto: Northfoto, Hepta, Pinterest)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter