Cum a cunoscut-o Jeff Bezos pe iubita lui, Lauren Sanchez

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 iulie 2021, 17:42
Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, și jurnalista Lauren Sanchez trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ doi ani. Ambii au divorțat în 2019. 

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos (57 de ani), nu este doar cel mai bogat om din lume, ci și unul dintre pasagerii primului zbor de turism spațial al companiei Blue Origin. Miliardarul a făcut marți, 20 iulie, o călătorie de aproximativ 11 minute în spațiu, la bordul rachetei New Shepard. Acesta s-a arătat extrem de încântat de experiență: „Este cea mai bună zi din viața mea”, a declarat Bezos.

La întoarcerea pe Pământ, chiar atunci când a coborât din rachetă, Jeff Bezos a avut parte de o îmbrățișare strânsă din partea iubitei sale, Lauren Sanchez (51 de ani). Cei doi sunt împreună de aproximativ doi ani, potrivit Libertatea.ro.

Cum a cunoscut-o Jeff Bezos pe iubita lui, Lauren Sanchez

Se pare că cel care le-a făcut cunoștință în urmă cu mai mulți ani a fost chiar fostul soț al jurnalistei, Patrick Whitesell. Cei doi s-au căsătorit în 2005 și au divorțat în 2019.

Tot în 2019 a avut loc și divorțul lui Jeff Bezos. Acesta s-a despărțit Mackenzie Bezos după o căsnicie de 25 de ani. Aceștia au împreună patru copii, cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani. Conform presei internaționale, motivul divorțului ar fi fost chiar relația pe care miliardarul se presupunea că o avea de câteva luni cu prezentatoarea TV Lauren Sanchez.

Prima apariție publică a lui Jeff Bezos cu Lauren Sanchez a fost la turneul de tenis de la Wimbledon, la scurt timp după ce divorțul miliardarului a fost finalizat.

Vezi mai multe fotografii cu Jeff Bezos și Lauren Sanchez în GALERIA FOTO.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter