Cu cine se iubește Raluka și ce a dezvăluit despre misterioasa relație

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 16 aprilie 2018, 17:51
Raluka se bucură de o perioadă benefică, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. După ce a câștigat marele premiu la emisiunea Asia Express, frumoasa artistă a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre bărbatul care-i este alături și pe care îl ține ascuns de ochii presei.

Raluka trăiește de doi ani de zile o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat misterios căruia nu dorește să-i dezvăluie identitatea. Cu toate acestea, invitată la Interviurile Viva, roșcata a scăpat câteva detalii despre cel ce i-a furat inima și care, se pare nu numai că a susținut-o ed la distanță cât timp a fost în Asia, dar a și avut grijă de părinții ei, posibil viitori socri: „Ne iubim de nu mai putem. Cu dragostea pentru muzică stăm foarte bine. Eu sunt cu cineva şi asta se ştie deja. Sunt fericită. (…) Mai aveam momente când îi spuneam Anei că îmi e dor de el. Mă susţine. M-a susţinut mereu. E foarte important pentru că atât timp cât eu am fost plecată el a stat lângă familia mea. Îi ajuta cu ce aveau nevoie. I-am spus iubitului că voi pleca, a înţeles. Suntem împreună de doi ani, cu o pauză mai aşa. (…) Îmi scria tot timpul că e greu. Reuşeam să ne înţelegem când prindeam telefonul”, – a mărturisit Raluka pentru Viva.ro.

După zvonurile că Raluka s-ar fi iubit cu Dj Sava, zvonuri care nu au fost niciodată confirmate, după relația cu colegul de scenă, DDY Nunes, și după o idilă eșuată cu un bărbat pentru care rolul de tată era cel mai important, Raluka este decisă să păstreze discreția cu privire la viața sa sentimentală. Totuși, o fotografie, cumva, înainte de a pleca în Asia, a lăsat să-i scape pe rețelele de socializare. Vezi imaginile în galeria foto!

Citește și – Ce face Raluca Lăzăruț la 4 ani de când a părăsit România

Citește și – Delia și-a botezat nepoțica. Ce restricție i-a impus tatăl său

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter