Raluka iubește din nou. Solista, surprinsă în ipostaze tandre alături de noul iubit

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 iulie 2022, 14:41

Raluka (32 de ani) are un nou iubit, după ce, la începutul acestui an, mărturisea că bărbatul care ar putea-o cuceri trebuie să fie un om bun, și, în primul rând, să fie bărbat.

„Avem o problemă în ziua de azi cu asta. Femeile au devenit extrem de independente și de puternice, iar bărbații invers”, mărturisea Raluka în ianuarie 2022, în podcastul lui Damian Drăghici.

Raluka iubește din nou. Solista, surprinsă în ipostaze tandre alături de noul iubit

Recent, solista și noul ei iubit au fost fotografiați de paparazzi Spynews într-un mall din București, cu trollerele după ei, abia reveniți, cel mai probabil, dintr-o vacanță. Pe 12 iulie, artista a publicat în mediul online mai multe fotografii surprinse în orașul Montreux, din Elveția. „Montreux este spectaculos”, a scris în descrierea imaginilor.

În filmarea surprinsă de Spynews, Raluka și noul ei iubit sunt surprinși în ipostaze tandre, sărutându-se, în timp ce așteaptă în fața casei de marcat a unui magazin.

Tot în podcastul lui Damian Drăghici, Raluka a admis că în trecut a înșelat: „Da, am înșelat. Nu știu de ce am impresia că o să mai înșel la viața mea. (…) Îmi doresc copii, chiar încerc să petrec foarte mult timp cu nepoțeii mei, de trei și nouă ani. Amândoi seamănă cu mine, parcă ar fi ai mei. Nepoțica de trei ani o să fie cântăreață 100%. Cântă non-stop”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: EXCLUSIV! Raluka a spus adevărul despre relațiile anterioare: „Orice bărbat care a stat lângă mine…”

Citește și: EXCLUSIV! Raluka, cu toate cărțile pe masă în Unica de octombrie: „De foarte multe ori ajung să fiu dezamăgită de oameni”

Citește și: EXCLUSIV! Raluka ne-a dezvăluit cel mai jenant moment al ei – ce a putut să facă în direct!

„E o problemă mare când ne complacem în relații doar pentru că există aceste idei preconcepute (n.red.: legate de vârstă). (…) Distracție ar trebui să fie tot timpul (n.red.: cu sau fără relație). Dacă nu e distractiv când ești într-o relație și nu simți că ăla e cel mai frumos lucru din viața ta, atunci nu ești în locul potrivit. (…) Eu sunt o persoană care are nevoie de foarte multă afecțiune, iubire, (…) sentimente frumoase, suport și așa mai departe”, mai declara cântăreața în revista Unica din octombrie 2021.

În trecut, Raluka a format un cuplu cu DJ-ul DDY Nunes. S-a mai speculat că ar fi format cupluri cu Dj Sava, Cristi Mitrea și Pepe, însă niciuna dintre aceste presupuse relații nu a fost confirmată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter