Gina Pistol, despre revenirea la America Express: „Îmi e al naibii de dor”. Mesajul Irinei Fodor pentru vedeta de la Antena 1

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 17:22

Gina Pistol a vorbit, luni seara, despre revenirea la proiectul de televiziune America Express pe care l-a moderat timp de trei sezoane. Vedeta Antenei 1 a mărturisit care este decizia ei cu privire la reîntoarcerea în emisiunea concurs a cărei moderatoare este acum Irina Fodor.

Gina Pistol, iubita lui Smiley, a prezentat timp de trei sezoane emisiunea Asia Express, difuzată la Antena 1. Ștafeta a fost preluată de Irina Fodor, atunci când aceasta a rămas însărcinată.

Gina Pistol și revenirea în emisiunea America Express: „Poate când va fi fiica mea mai mare”

Cu toate că a trecut ceva timp de la nașterea fetiței sale și mulți se așteptau ca Gina să revină la emisiune, vedeta a refuzat să modereze noul sezon care va începe din ianuarie pe Antena 1 și care s-a filmat în America.

„Nu știu, Doamne, ce luptă se poartă în mine. Asia Express e un proiect care e pe sufletul meu. Mie imi place aventura sunt un semn de foc, am nevoie de acțiune. Îmi place să călătoresc. Mie îmi place foarte mult proiectul Asia Express (n.r actual America Express).

Citește și: Gina Pistol, despre greutățile copilăriei și cum a reușit să îl cucerească pe Smiley: „Am spălat podele și geamuri”

Cum să explic unui copil de un an și opt luni că mama va lipsi din viața ei. De ce îmi e cel mai rău frică e că dorul ăsta pe care eu îl voi simți îmi e că nu il pot gestiona cum trebuie. Eu când sufăr, pe mine când mă doare, eu nu pot să joc. Eu de copil…nu există. Îmi e frică de mine. Eu nu prea le aveam cu dorul, mai plecam prin lume înainte. Mi-ar fi foarte, foarte greu”, a spus Gina Pistol.

Irina Fodor a primit sfaturi din partea celei care i-a predat ștafeta

Deși acum refuză să mai filmeze pentru noile sezoane ale producției de la Antena 1, Gina Pistol nu exclude o posibilă revenire în viitor.

„Poate când va fi fiica mea mai mare, să înțeleagă. Aș pierde etape importante din viața ei. Copilul se schimbă de la o zi la alta. Îmi e al naibii de dor de proiectul ăsta.”, a adăugat Gina.

Totodată, Gina Pistol a mărturisit că atunci când Irina Fodor a fost aleasă pentru a o înlocui atât la Asia Express cât și la Chefi la Cuțite, a sunat-o pentru a-i oferit câteva sfaturi.

„Atunci când a plecat Irina în Asia și a venit apoi și la Chefi. I-am zis îți dau câteva sfaturi că e un proiect foarte greu și îți dau soluția să nu treci prin ce am trecut eu. Încercam să o ajut și chiar cred că o ajutam cumva. Oamenii ziceau că nu ne suportăm. Suntem amândouă două firi foarte mișto, dar fiecare își face treaba cum poate mai bine”, a mărturisit iubita lui Smiley, în podcastul lui Horia Brenciu.

Mesajul Irinei Fodor pentru Gina Pistol

Irina Fodor, actuala moderatoare a showului de la Antena 1 i-a transmis Ginei un mesaj cu ocazia zilei sale de naștere care a avut loc pe data de 9 decembrie. Soția lui Răzvan Fodor i-a mulțumit acesteia în cadrul podcastului pentru tot sprijinul oferit.

„Aș vrea să spun că nu a fost o sarcină ușoară să îți țin locul, ba din potrivă toată lumea știe cât ești de muncitoare și de responsabilă și că ești iubită de toată echipa de producție și de colegi și de concurenți. Așa că așteptările au fost mari. Sper că a ieșit treabă bună. Acum nu ne mai rămâne decât să ne gândim la un plan de rezervă în cazul în care cine știe, poate rămânem însărcinate în același timp.”, a spus Irina în mesajul ei.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter