Răzvan Fodor, emoții înainte de plecarea Irinei în America, pentru filmările „America Express”

De Unica.ro, pe

Irina Fodor (33 de ani) găzduiește sezonul 5 „Asia Express”, devenit „America Express”. Filmările, care au loc pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia, încep luna aceasta.

Răzvan Fodor, emoții înainte de plecarea Irinei în America, pentru filmările „America Express”

Din anul 2010, prezentatoarea TV este căsătorită cu Răzvan Fodor (46 de ani). Împreună au o fiică, Diana Elena, în vârstă de 10 ani. În mediul online, actorul și-a împărtășit emoțiile dinaintea plecării Irinei la filmările competiției TV, care vor dura 2 luni.

„În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul Pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă. 😜

Ne vedem peste două luni. Ce să faci n-ai ce să faci. «America Express», să ai grijă de Țuca! 😎”, a scris Răzvan Fodor în mediul online, în dreptul unui selfie cu el și Irina.

„Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi. 😬 Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”, a declarat și Irina Fodor, zilele trecute.

În septembrie 2021, invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Răzvan i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste jurnalistei.

„Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar. (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație. Eu sunt mai fătălau așa. Eu sufăr fără nevasta-mea, sufăr ca un câine. Nu-mi place”, a spus Răzvan.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Care sunt cele 9 perechi de vedete care pleacă în „America Express”

Povestea de dragoste dintre Puya și soția lui, Melinda. Cuplul participă împreună la „America Express”

Irina Fodor, criticată pentru ultima apariție TV. „Așa NU!”

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Irina Fodor, după zvonurile apărute în presă despre ea și Ștefan Bănică Junior

Când s-au cunoscut, Irina avea 19 ani, iar Răzvan 32. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar întâlnirea lor a avut loc pe platourile de filmare de la Buftea. După un timp, perechea a plecat împreună în India, unde actorul a realizat că ea era aleasa.

Într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, fiica perechii mărturisea că își dorește o surioară.

„Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaștem că ne e bine așa. A crescut Diana, am devenit ușor egoiști, avem vacanțele noastre”, a spus Irina.

„Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aș fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu știu, sincer… E în pom treaba asta”, a completat Răzvan atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter