Cu cine a fost surprins Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 august 2022, 10:49

Alex Leonte și Theo Rose s-au despărțit după cinci ani de relație. Vestea că nu mai formează un cuplu a fost făcută publică după ce artista a fost surprinsă în ipostaze tandre cu actorul Anghel Damian, noul ei iubit.

Alex Leonte și Theo Rose au pus punct relației lor în urmă cu câteva luni, dar nu au vrut să facă publică vestea. Recent însă, artista a confirmat despărțirea de nepotul lui Nea Mărin după ce a fost surprinsă alături de noul ei iubit, Anghel Damian, fostul partener de viață al Liei Bugnar.

Alex Leonte, prima reacție după ce Theo Rose a confirmat despărțirea

Doresc să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți, cu o înțelegere matură a lucrurilor.

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să-mi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să-mi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc! a transmis Alex Leonte.

Citește și: Theo Rose, prima reacție la valul de critici despre noua relație: „Stau și încasez”

Adelina Pestrițu, super-petrecere aniversară pentru fiica ei! Zeny a împlinit 4 ani

Maria Constantin, atac de panică la „Splash! Vedete la apă”. Antrenorul vedetelor: „Are niște traume!”

Vlăduța Lupău a născut! Ce nume special a primit bebelușul. „Te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit”

Cu cine a fost surprins Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose

La o săptămână după ce s-a aflat că nu mai formează un cuplu cu Theo Rose, Alex Leonte a mers la Cluj-Napoca, la Festivalul Untold, unde s-a distrat pe cinste, înconjurat de prieteni. Tânărul s-a întors apoi în București alături de bunul lui prieten Mario Fresh, așa cum reiese dintr-un Insta Story publicat recent de artist.

Sunt aici cu frate-miu în mașină, mergem spre București, a transmis Mario Fresh în video-ul publicat pe Instagram.

Cu cine a fost surprins Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose

Theo Rose, primele declarații despre despărțirea de Alex Leonte

La scurt timp după ce a fost surprinsă în compania noului ei iubit, Theo Rose a confirmat despărțirea de Alex Leonte, dar și povestea de dragoste cu actorul și regizorul Anghel Damian.

Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu, la un moment dat, că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis, a mărturisit artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter