Cu ce probleme se confruntă Mara Bănică în ultimele luni de sarcină

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 16:03

Mara Bănică (46 de ani) este însărcinată cu al doilea copil, o fetiță. Jurnalista mai are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut. În prezent, Dima nu are o relație cu tatăl lui biologic, însă fostul iubit al Marei, Răzvan, i-a fost și continuă să-i fie tată.

Cu ce probleme se confruntă Mara Bănică în ultimele luni de sarcină

Mara și soțul ei sunt căsătoriți din primăvara anului 2021, după ce s-au logodit în iunie 2020. În doar două luni, jurnalista va deveni mamă pentru a doua oară. În ciuda bucuriei pe care o simte în aceste momente, Mara se confruntă cu o serie de probleme.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie online. Eu eram psihic ca un tanc. Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu”, a declarat Mara Bănică pentru Click!.

„Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane. Acum stau închisă în casă. Nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frică să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și COVID-19 anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mara Bănică s-a căsătorit. Cum arată verighetele perechii

Mara Bănică se testează zilnic pentru COVID-19. „Mă tem foarte tare de boală”

„Acum un an și trei luni, pe când eram la Acces Direct, ne-am îmbolnăvit. A fost foarte aiurea atunci, am trecut prin clipe cumplite. M-am simțit rău de tot. Dima a fost pozitiv vreo cinci săptămâni, iar soțul a fost cel mai rău. Acum sper că ce spun medicii despre memoria celulară este pe bune, că anticorpi nu mai am”, mai spunea Mara în septembrie 2021, pentru Fanatik.

Pentru a deveni din nou mamă, Mara a apelat la fertilizarea in vitro. „Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro. Ne doream enorm să devenim părinți. Vom avea o fetiță. Suntem toți trei nerăbdători să o vedem. Este un copil foarte dorit și de mine și de soțul meu”, a mai povestit.

„Pe cale naturală era aproape imposibil să mai rămân însărcinată, mai ales că vorbim de o vârstă. Eu sunt fericită că s-au făcut asemenea progrese în medicină și că o femeie ca mine poate, chiar dacă trebuie să suporte niște greutăți, să mai rămână însărcinată”, a încheiat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter