Cristina Șișcanu, mesaj pentru rudele din Ucraina: „Îi aștept”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 15:41

Ucraina a fost invadată de Rusia în dimineața zilei de 24 februarie 2022. În mediul online, Cristina Șișcanu (37 de ani) a dezvăluit că are rude care locuiesc în mai multe orașe din Ucraina.

Cristina Șișcanu, mesaj pentru rudele din Ucraina: „Îi aștept”

„Da, situația e gravă. Sunt ochi și urechi la știrile care sunt derulate pe TV, dar și în mediul online despre situația din Ucraina. Asupra noastră se răsfrâng lucrurile astea și mai concret pentru că verișoarele mele sunt ucrainence. Fratele mamei este stabilit de foarte mult timp în Ucraina. Are familie, două fete de vârste apropiate de a mea, care, la rândul lor, au familii și copii”, a explicat jurnalista.

„Una este în Kiev, alta este într-o zonă care încă nu este vizată de ruși. Verișoara mea din Kiev este în aceste momente la serviciu, este asistentă medicală. Își desfășoară activitatea în continuare în mod obișnuit, deși, după cum bine știți, au avut loc câteva atacuri militare în zonă”, a continuat.

„Unchiul meu este stabilit aproape de orașul Zhytomyr, într-o zonă în care e pace, să zic așa. Panica este instalată peste tot. A stat trei ore la coadă la benzinărie să-și alimenteze mașina. Toți încearcă să fie pregătiți pentru plecare, în caz de nevoie. Tot unchiul meu mi-a zis că sunt echipaje de poliție peste tot. Sunt verificate mașinile din zona în care stă el. Lucrul ăsta încetinește circulația, se creează blocaje”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mădălin Ionescu s-a infectat cu Omicron și încă nu s-a refăcut complet după trei săptămâni de boală: „Am slăbit 5 kg!”

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

Cristina Șișcanu, despre decesul socrului ei: „Nu e ușor, nu e ușor deloc”

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

„Le-am propus rudelor să vină la mine, să am grijă de ei pe toată perioada asta critică. Mi-au zis că nu vor să plece acum de acasă. Îi înțeleg, însă propunerea rămâne. Eu îi aștept. Sunt dispusă să-i ajut cu orice este nevoie. Complicat…”, a încheiat Cristina Șișcanu.

Din anul 2011, Cristina este căsătorită cu Mădălin Ionescu (51 de ani). Împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (18 de ani), din primul mariaj.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter