Cristina Șișcanu, vânătă la ochi pe Instagram. „Nu vă imaginați durerea!” Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 17 martie 2023, 14:59

Cristina Șișcanu (38 de ani) a făcut o postare în mediul online cu care și-a îngrijorat fanii. Soția lui Mădălin Ionescu a povestit pe pagina sa de Instagram că s-a lovit la ochi.

Vedeta le-a vorbit fanilor și urmăritorilor din mediul online afișându-se cu o vânătaie în colțul ochiului drept. Cristina Șișcanu a explicat și cum a dobândit vânătaia respectivă și de ce nu i s-a vindecat mai repede.

Cristina Șișcanu, vânătă la ochi pe rețelele de socializare

Ea a spus că s-a lovit acum câteva zile de colțul unei mese. Incidentul s-a întâmplat într-un moment de neatenție, în timp ce s-a aplecat și nu a realizat că există vreun pericol de a se lovi de masă.

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, despre infidelitate: „Ar însemna, practic, un sfârșit”

„Iubitele mele, nu am avut o zi prea bună astăzi, nu m-am simțit prea bine, recunosc. Da, am o vânătaie la ochi, este de acum două zile, cred. Încă nu a trecut pentru că nu mi-am pus gheață imediat după incident.”  – a început povestea soția lui Mădălin Ionescu într-un InstaStory.

Șișcanu spune că, după lovitură, durerea a fost atât de mare, încât nici nu a putut să-și pună gheață în locul accidentat, lucru care ar fi grăbit vindecarea vânătăii.

„Am simțit că îmi explodează capul!”

„M-am aplecat și m-am oprit cu zona asta într-un colț de masă. Nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată, dar nu vă imaginați ce durere a fost atunci, am simțit că îmi explodează capul. Nu mi-am pus gheață imediat fiindcă mă durea atât de tare locul acela, încât nu suportam nimic.” – a completat ea.

Citeşte şi: Mădălin Ionescu, detalii din viața intimă cu Cristina Șișcanu: „Aș vrea mai des!”

În momentul în care Șișcanu le-a povestit fanilor despre pățania cu lovitura, ea nu era machiată, așadar vânătaia s-a putu vedea foarte clar. Vedeta a precizat că pe perioada filmărilor pentru emisiunea online pe care o găzduiește a apelat la ajutorul fardurilor pentru a-și masca vânătaia.

„Nu m-am simțit prea bine astăzi!”

CONȚINUT VIDEO UNICA

“La filmări am acoperit cu fard, iar acum, fiind nemachiată se vede. Nu m-am simțit prea bine astăzi, am stat așa și mi-am făcut treburile pe laptop, de pe canapea cam toată ziua. Mai sunt și situații de genul acesta, dar parcă acum, spre seară, mă simt mai bine.” – a încheiat Cristina Șisicanu.

Citeşte şi: Cum prepară Cristina Șișcanu pizza cu de toate care nu îngrașă

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu, din anul 2011. Ei au împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii din primul mariaj, un fiu, Filip (19 de ani) și o fiică, Ștefania (24 de ani).

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter