Cristina Șișcanu, despre secretul relației de 13 ani cu Mădălin Ionescu. „Și acum simt aceiași fiori ca la început!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 15:22

Cristina Șișcanu (38 de ani) și Mădălin Ionescu (52 de ani) se află de mulți ani pe lista celor mai frumoase și închegate cupluri din showbiz-ul românesc.

Relația lor a început în urmă cu 13 ani și de-a lungul timpului, legătura dintre ei a devenit din ce în ce mai strânsă. Cele două vedete de televiziune s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță, Petra, în vârstă de 6 ani. Mădălin Ionescu mai are doi copii din primul mariaj, o fiică, Ștefania (24 de ani) și un fiu, Filip (19 ani).

Cristina Șișcanu a vorbit în mediul online despre secretul unei relații longevive și armonioase. Ea spune are cu Mădălin Ionescu o căsnicie bazată pe respect, înțelegere și susținere pe toate planurile. Între Șișcanu și Ionescu a existat de la început o atracție puternică, iar aceasta este și astăzi la fel de intensă, ca în urmă cu 13 ani.

“Rețeta noastră este, cumva, simplă și complicată în același timp. Norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie care s-a menținut în timp. Eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Când este vorba despre familie, privim în aceeași direcție. Profesional, ne susținem reciproc.

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, despre infidelitate: „Ar însemna, practic, un sfârșit”

Citeşte şi: Mădălin Ionescu, detalii din viața intimă cu Cristina Șișcanu: „Aș vrea mai des!”

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, reacție după ce i s-a zis că „trăiește pe banii soțului

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, probleme cu menajera care îi lua diverse lucruri din casă: „Venea de două ori pe săptămână!”

Atracția fizică, sufletească, la nivel de energii… o menținem având grijă de ea. Indiferent de cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem astfel încât să o scoatem la mal și după ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim. Adică stăm mai mult unul cu celălalt.

Nu ne jignim, nu ne rănim. Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate. Ar fi ca și cum nu am mai fi un cuplu. Doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol.” – a explicat Cristina Șișcanu, într-o postare video pe Instagram.

În urmă cu câteva săptămâni, Mădălin Ionescu a vorbit și el despre relația cu soția sa, despre care spune că i-a dat “superputeri”. Prezentatorul de televiziune susține că între ei există o dinamică incredibilă și faptul că lucrează în același domeniu și au atât de multe lucruri în comun, contribuie la menținerea unei relații fericite și sănătoase.

“Un bărbat care simte că este iubit cu adevărat capătă un sens, un echilibru specific, un confort care nu poate fi egalat de niciun alt sentiment. Cristina mi-a conferit aceste superputeri. În rest… încă nu e cazul să fac eforturi pentru a ține pasul cu ea.

Suntem amândoi foarte dinamici. Activăm în același domeniu, muncim foarte mult împreună, avem cam același program de somn, aceleași obiceiuri culinare, ne suplinim foarte bine, practic facem o echipă foarte bună” – a spus Mădălin Ionescu.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter