Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri Biancăi Drăgușanu. Ce-a spus vedeta despre omul de afaceri

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 iulie 2021, 17:32

Bianca Drăgușanu (39 de ani) a vorbit recent depre bărbații celebri care i-au făcut, de-a lungul timpului, avansuri. Invitată în emisiunea “Teo Show”, Bianca i-a dezvăluit lui Teo Trandafir că printre cei care au curtat-o, se numără fostul președinte al clubului Dinamo, Cristi Borcea. Deși nu i-a rostit numele, detaliile pe care le-a dat despre el i-a dus pe toți cu gândul la omul de afaceri.

„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, lăsând să se înțeleagă că este vorba despre Cristi Borcea.

Acum câțiva ani, pe când Bianca Drăgușanu era împreună cu Victror Slav, au mai existat zvonuri cum că Borcea i-ar fi făcut avansuri. La momentul respectiv, Bianca a negat informațiile.

„Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, a spus Bianca, potrivit click.ro.

Citeşte şi: Dorian Popa, îngrijorat că a moștenit problemele medicale ale părinților: ” Încep o revizie completă a întregului corp!”

Citeşte şi: Cătălin Botezatu pleacă de la „Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Cum i-a spus Bianca Drăgușanu lui Victor Slav că este însărcinată

Citeşte şi: Ce soție frumoasă are Laurențiu Duță! Cei doi ai împlinit 15 ani de căsnicie

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Gabi Bădălău

La începutul acestui an, între Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, și Bianca Drăgușanu s-a înfiripat o idilă. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori petrecându-și timpul împreună, iar Bainca mărturiea atunci că “trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei”.

Povestea lor de dragoste nu a durat mult, iar după doar câteva săptămâni, Bianca și Gabi s-au despărțit. Au urmat apoi o serie de episode de reîmpăcări și, din nou, despărțiri.

Bianca Drăgușanu a vorbit în urmă cu câteva luni despre relația ei cu Gabi Bădălău.

„Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare (…) Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul”, mărturisea Bianca, în primăvară.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter