Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte „Asia Express”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 26 octombrie 2021, 11:02

Gina Pistol (40 de ani) a găzduit primele 3 sezoane ale emisiunii „Asia Express”. În martie 2021, prezentatoarea a devenit mamă pentru prima oară, luând astfel o pauză de la proiectele sale TV. Gina și Smiley (38 de ani) au împreună o fiică, Josephine Ana.

Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte „Asia Express”

Invitată în emisiunea „Asia mai Târziu”, Gina a povestit cum a ajuns să prezinte emisiunea găzduită acum de Irina Fodor (33 de ani). „Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu, când am auzit de «Asia Express», am auzit ca potențial concurent, atunci filmam «Chefi la cuțite». Eu știam formate din străinătate și chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: «Cu cine fac eu echipă?»”, a declarat Gina Pistol.

„Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața… Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a câștigat Irina Fodor pentru prezentarea sezonului 4 Asia Express

Mihai Petre, aspru criticat pentru cum o tratează pe soția lui, Elwira, la Asia Express

Lidia Buble, ținta unui val de critici în mediul online. „Ai arătat cine ești”

Cosmin Natanticu, concurent Asia Express: „Am crezut că plec acasă după patru ore, îmi tremurau genunchii”

„Am dat câteva probe ca prezentatoare TV. Eram atât de relaxată atunci când am dat proba, am fost cum sunt eu. Acum, uitându-mă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt prezentatoare”, a completat.

„Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 – 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!”, a mai povestit Gina Pistol.

Aventura din sezonul 4 „Asia Express” continuă în Georgia, după ce etapa din Turcia s-a încheiat cu eliminarea echipei formate din Zarug și Lorelei. În competiție au rămas echipele formate din Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi, Lidia și Estera Buble, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Patrizia și Francesco Paglieri.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter