Cine va prezenta noul sezon „Asia Express”, devenit „America Express”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 mai 2022, 15:25

Sezonul 5 „Asia Express” se transformă în „America Express”.

După patru sezoane filmate în Vietnam, Laos, Cambodia și Thailanda (sezonul 1), Sri Lanka și India (sezonul 2), Filipine și Taiwan (sezonul 3), Turcia, Georgia, Iordania și Israel (sezonul 4), producătoarea emisiunii, Mona Segall, și echipa ei au stabilit un traseu inedit pentru sezonul 5 „Asia Express”, care se va desfășura în Mexic, Guatemala și Columbia.

Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Cine va prezenta noul sezon „Asia Express”, devenit „America Express”

Deși mulți dintre fanii show-ului TV se așteptau ca Gina Pistol să-și reia rolul de gazdă, emisiunea va fi prezentată de Irina Fodor, gazda sezonului 4. La fel ca până acum, jurnalista va fi alături de concurenți pas cu pas. Îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Competiția „Asia Express” este varianta românească a reality show-ului „Peking Express”, format TV lansat în anul 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018. Primul sezon a fost găzduit de Gina Pistol și de actorul Marius Damian.

În sezonul al doilea, Ginei i s-au alăturat artiștii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au fost în sezonul al treilea înlocuiți de Oase, câștigătorul sezonului 2, alături de solistul CRBL. Fiindcă în primăvara lui 2021 a devenit mamă pentru prima oară, Gina a fost înlocuită cu Irina Fodor.

Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Prima seară pe „Insula Iubirii” s-a încheiat cu un prim sărut neașteptat

Situație fără precedent la „Insula Iubirii” sezonul 6. „Am luat decizia să plecăm!”

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură.

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon „America Express”, Drumul Aurului, vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter