Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2022. Ei se luptă pentru un loc în finala de la Pro TV

De Magda Anghel, pe Ultimul update Sâmbătă, 10 decembrie 2022, 00:35

Semifinaliști Vocea României 2022. Cine sunt concurenții care vor lupta pentru un loc în marea finală Vocea României? Publicul a ales cei 8 concurenți calificați în semifinală în primul LIVE, transmis vineri, 9 decembrie, la Pro TV.

Publicul a ales semifinaliștii sezonului 10, al emisiunii Vocea României 2022. Smiley, Theo Rose, Denis Roabeș, Tudor Chirilă și Irina Rimes au aflat cine sunt concurenții din echipele lor, cărora telespectatorii le-au dat votul de încredere și biletul către semifinală.

Cine sunt concurenții care s-au calificat în semifinala Vocea României 2022

La capătul unei ediții spectaculoase, în care cei 12 concurenți au urcat pe scenă motivați și pregătiți să impresioneze cu momentele artistice, pentru care au muncit zile întregi, doar 8 dintre ei au mers mai departe, în semifinala Vocea României 2022.

Decizia a fost în mâna publicului telespectator, iar semifinaliștii emisiunii Vocea României 2022 au fost aleși în urma voturilor primite din partea celor de acasă.

Semifinaliștii din echipa lui Denis Boabeș

Echipa Denis a deschis show-ul, iar Kam Cahayadi a încântat cu „Black Or White”, celebra piesă a lui Michael Jackson. Teodor Debu a cântat ”Iron Sky”, iar Anastasia Budeșteanu – ”Ne me quitte pas”. La final, publicul i-a trimis în semifinala Vocea României 2022 pe Teodor Debu și pe Anastasia Budeșteanu.

Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2022. Ei se luptă pentru un loc în finala de la Pro TV
Anastasia Budeștean și Teodor Debu, în semifinala Vocea României. Sursă foto: Captură Pro TV

Semifinaliști Vocea României 2022, echipa Tudor Chirilă

În primul live Vocea României 2022, cei trei concurenți din echipa lui Tudor Chirilă au făcut show. Valeria Marcu a cântat ”The Impossible Dream”, Iulian Nunucă a impresionat cu ”Child in Time”, în timp ce Ioana Vecerdea a interpretat hitul ”Zombie”.
Publicul a decis ca în semifinala Vocea României 2022, din echipa lui Tudor Chirilă, să meargă Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea.

Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2022. Ei se luptă pentru un loc în finala de la Pro TV
Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea s-au califinat în semifinală. Sursă foto: captură Pro TV

Semifinaliști Vocea României, echipa Smiley & Theo Rose

Din echipa Smiley & Theo Rose, puștiul Eduard Stoica a impresionat cu piesa „All I Want”, în timp ce Winael Baldus a creat un moment spectaculos, interpretând „You’re the Voice”. Vlad Nicolici a cântat piesa ”Fallin”.
La final, publicul a decis ca, în echipa Smiley & Theo Rose, Winael Baldus și Eduard Stoica să ajungă în marea semifinală Vocea României 2022.

Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2022. Ei se luptă pentru un loc în finala de la Pro TV
Winael Baldus și Eduard Stoica au fost trimiși de public în semifiala Vocea României. Sursă foto: captură Pro Tv

Cine s-a calificat în semifinală din echipa Irina Rimes

Echipa Irinei Rimes a început în forță cu interpretarea ireproșabilă avută de Andra Botez care a impresionat cu melodia „Cine iubește și lasă”. Momentul a fost urmat de o altă prestație apreciată de antrenori. Rihanna, o puștoiacă de 17 ani, a făcut show cu piesa „Rise UP”. Seara a fost încheiată de Theo Rusu.
Din echipa Irinei Rimes, Andra Botez și Rihanna Rusu au fost trimise de public în semifinala Vocea României 2022, care va fi difuzată la Pro TV vinerea viitoare, 16 decembrie.

Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2022. Ei se luptă pentru un loc în finala de la Pro TV
Andra Botez și Rihanna Rusu, semifinaliste la Vocea României 2022. Sursă foto: Captură Pro TV

Citește și: Ținuta cu care Theo Rose a făcut senzație la „Vocea României”, în primul live! Cum a apărut vedeta Pro TV, după ce și-a anunțat sarcina

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter