Irina Rimes a lansat o piesă pe străzile din Munchen. Cum sună „Gelos” / Video exclusiv

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 15:49

Irina Rimes a lansat o piesă nouă în timp ce se afla la Munchen, Germania, la lansarea noului telefon Huawei P60 Pro. Artista a vrut să le facă o surpriză jurnaliștilor aflați acolo și i-a întâmpinat pe una dintre cele mai frumoase străduțe din centrul orașului german unde, acompaniată de un celebru pianist, a cântat pentru prima dată „Gelos”.

Artista a dezvăluit că a scris aceste versuri în urmă cu doar câteva zile, afirmând că este încă indecisă cu privire la lansarea piesei. Totuși, toți cei prezenți s-au arătat încântați de ea, uitând cu totul de picăturile de ploaie care începuseră să fie din ce în ce mai dese și mai reci.

Irina Rimes a lansat o piesă pe o stradă din Munchen

Ceea ce trebuia să fie o surpriză pentru jurnaliștii din România, s-a transformat într-un mic concert, trecătorii oprindu-se și ascultând-o fascinați pe cântăreața din România.

Linia melodică și emoția cu care Irina Rimes a cântat a depășit barierele de limbă, piesa fiind în limba română, și toată lumea a aplaudat-o pe artista noastră și pe pianistul Ralph Kiefer.

Mai mult, cum toți s-au arătat încântați de noua piesă, intitulată „Gelos”, Irina l-a rugat pe pianist să o mai acompanieze încă o dată pentru a cânta din nou această melodie care are mari șanse să devină unul dintre cele mai difuzate single-uri de la radio. Asta, dacă artista se decide să o lanseze, în cele din urmă, ca single.

Citește și: Care este cel mai mare vis al artistei Irina Rimes? „Cred că ar merge mult mai ușor toate” / Exclusiv

„Dacă vă place o lansez ca single, dacă vă place așa și așa, poate mă mai gândesc. Dar dacă vă place foarte tare o lansez”, a spus Irina Rimes înainte de a începe să cânte piesa „Gelos”.

În versurile acestei piese, adresată tuturor îndrăgostiților care au trecut, la un moment dat printr-o despărțire, Irina Rimes spune: „Poate vei găsi pe cineva mai bun/ Poate vei găsi un om mai frumos / Dar când mă vei vedea cu cineva / Îți promit că vei fi gelos”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Irina Rimes a lansat o nouă piesă. ,,Neiubita ta”, o poveste despre dependență și nepăsare

Trecătorii din Munchen, fascinați de „concertul” oferit de artistă

Irina Rimes a decis să își încânte publicul și cu interpretarea uneia dintre cele mai cunoscute și îndrăgite piese ale sale, „Cosmos”, cântată tot live, acompaniată de același pianist talentat.

Emoția plutea în aer, în timp ce toți ochii (și telefoanele) erau ațintite asupra scenei de pe o stradă străbătută deseori de mulți turiști care vizitează Munchen, din plăcere sau cu afaceri.

Citește și: Cum arată Irina Rimes nemachiată. Cântăreața, pozată 100% naturală, cu iubitul în vacanță

Am uitat cu toți de ploaie, care deja cădea cu putere și am rămas fascinați de vocea puternică care și versurile care ne-au purtat parcă într-o sală de concerte în care fanii încearcă să surprindă fiecare cuvânt și vers plin de subînțelesuri.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Irina Rimes, despre căsătorie și copil: „Sunt pregătită pentru orice mi-ar aduce soarta!”

La final, Irina Rimes a fost aplaudată de toți cei aflați pe strada din Munchen, care i-au confirmat că piesa „Gelos” merită să fie lansată ca single și auzită pe toate posturile de radio.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irina Rimes, la mini-concertul din Munchen

Sursă foto: Unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter