Care este cel mai mare vis al artistei Irina Rimes? „Cred că ar merge mult mai ușor toate” / Exclusiv

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 11:09

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar muzica ei se aude zilnic la toate posturile de radio. Ne-am întâlnit cu ea la lansarea noului telefon Huawei P60 Pro, la Munchen, unde Irina ne-a povestit cum a schimbat-o succesul, care este cel mai mare vis al ei, dar și cum are grijă de imaginea pe care o afișează.

Am cunoscut-o pe Irina Rimes așa cum este în spatele aparatelor de fotografiat și ale camerelor de filmat. O tânără simplă, cu bun simț și cu picioarele pe pământ, dar și o artistă desăvârșită, cu o voce inconfundabilă.

Irina Rimes, despre dietă și frumusețea naturală

Irina Rimes este adepta unui machiaj mai natural și nu se ferește să apară în public fără make-up. Artista ne-a dezvăluit că aplică întotdeauna o regulă în ceea ce privește produsele de înfrumusețare.

„No make-up make-up. Încerc să îmi fac machiajul cât mai simplu și aplic o regulă pe care am citit-o, la un moment dat, pe internet, o chestie pe care a spus-o Coco Chanel: atunci când ieși din casă, scoate-ți un accesoriu. Pe care eu o aplic la make-up. După ce mă machiez, ori scot o chestie, ori pur și simplu nu o fac ca să nu trebuiască să o scot. Și în rest cred că somnul este cel mai bun medicament și cea mai bună cosmetică”, a declarat Irina Rimes, în exclusivitate, pentru Unica.ro.

În ceea ce privește dietele, cântăreața spune că nu obișnuiește să țină vreuna, dar încearcă să se mențină la aceeași greutate.

„Încerc să mă mențin atunci când îmi dau seama că m-am îngrășat”

„Încerc să mă mențin atunci când îmi dau seama că m-am îngrășat. Pur și simplu mănânc mai puțin și slăbesc la loc. După 30 de ani cumva organismul s-a reglat în ceea ce ține de acest flux de greutate și pun doar 2 kg și scot 2 kg. Mai mult de 2 kg nu pun niciodată”, a explicat Irina Rimes, care a precizat că de obicei se îngrașă atunci când merge în Franța.

„(În Franța – n.r.) mă îngraș. Când mă duc mai mult de o săptămână mă îngraș”, a dezvăluit ea.

Citește și: INTERVIU. Irina Rimes, experiență „funny, dar și înfricoșătoare” cu un fan: „Chiar la ușa casei mele”

Irina Rimes, între Franța și România

Irina Rimes face naveta între Franța, unde locuiește iubitul ei, și România, unde este familia sa.

„Îmi plac amândouă țările și cel mai mult îmi place că atunci când stau prea mult într-o țară mi se face dor de cealaltă”, a explicat Irina Rimes pentru Unica.ro.

„În România îmi place mâncarea pe care o gătește mama și anume zeama, plăcintele. Îmi plac sarmalele, dar cele moldovenești, pentru că au foarte puțină carne și nu sunt grase. Dar mai multe lucruri îmi plac din Franța. Îmi place raclette, tartiflette, sunt multe lucruri. Ca deserturi îmi place croissantul, îmi place bagheta, îmi plac pastele tartinabile”, ne-a dezvăluit artista despre mâncărurile preferate din cele două țări.

Citește și: Cum arată Irina Rimes nemachiată. Cântăreața, pozată 100% naturală, cu iubitul în vacanță

Care este cel mai mare vis al Irinei Rimes

La fel ca orice altă persoană, și Irina are un vis. Unul măreț. De a câștiga bani, nu doar pentru ea, ci pentru întreaga ei echipă, cea care îi este alături în toate proiectele în care este implicată.

„Știu că o să sune mercantil, dar să fac mulți bani. Pentru că în ziua de astăzi banii înseamnă libertate, nu neapărat fericire. Iar pentru mine libertatea înseamnă fericire. Și știu că, dacă aș face foarte mulți bani, aș putea să îi bucur și pe oamenii care lucrează cu mine pentru că toți au nevoie de bani. Știu că ar exista multe alte probleme de care nu știu acum, dar ar dispărea această presiune de a negocia fiurile pentru clipuri, pentru proiect, pentru investițiile care se fac în proiectul meu. Cred că ar merge mult mai ușor toate. Creația este arta pentru artă și creația pentru creație, dar, la final de zi, trebuie să trăiești. Iar în proiectul meu nu mai este vorba doar de mine, ci despre toți oameni care lucrează și trebuie să trăiască și ei și vreau să trăiască bine”, a explicat artista.

În ceea ce privește cel mai mare regret, Irina spune că nu are niciunul.

„Nu am niciun regret. E o filosofie de viață”, a precizat cântăreața.

Citește și: Irina Rimes, despre căsătorie și copil: „Sunt pregătită pentru orice mi-ar aduce soarta!”

Irina Rimes, proiecte de viitor

Cum zilele acestea am avut ocazia să testăm noul telefon Huawei P60 Pro, am vrut să aflăm de la Irina Rimes dacă i s-a întâmplat să rămână fără telefonul mobil.

„S-a întâmplat să îl pierd. Nu l-am mai găsit. Nu în privința textelor îmi făceam griji, ci mai degrabă a pozelor din telefon. Am pierdut vreun an din viața mea pentru că nu făcusem backup în cloud. Dar la piese ce am pierdut am restabilit din memorie”, a povestit artista.

Irina Rimes spune că își dorește să facă în continuare muzică.

„Să fac în continuare ceea ce fac, dar mult mai bine, mult mai consistent și mai interesant”, a spus artista că își dorește să facă pe viitor.

Citește și: Irina Rimes, de la Vocea României, îmbrăcată în halat de baie în patul Innei: „Am așteptat foarte mult ziua asta”

„M-am dus departe să uit”

La începutul acestui an, Irina Rimes și-a luat o vacanță de câteva săptămâni în Polinezia franceză și spune că a ales această destinație pentru a scăpa puțin de presiunea la care orice artist este supus, dar și pentru a se întoarce cu forțe noi.

„M-am dus departe ca să uit un pic, pentru că fiecare artist în viață are unul sau mai multe momente când i se ia de tot, și de faimă și de presiune. Există foarte multă presiune pe capul unui artist, chiar dacă publicul vede ceea ce este frumos și ușor, în spate este foarte multă muncă și foarte multă presiune. Și am plecat departe și mult ca să uit de această presiune, să uit cine sunt, să uit ce fac și ca să mă întorc cu forțe noi.

Citește și: Carmen Brumă, declarații exclusive despre relația și nunta cu Mircea Badea: „Există o poveste spusă de Mihai Mitoșeru. Nu este adevărată”

Citește și: România intră azi în semifinala Eurovision 2023. Theodor Andrei participă cu piesa „D.G.T. (Off and on)”

Citește și: Kate Middleton, splendidă la petrecerea din grădina Palatului Buckingham. Cât costă ținuta purtată

Citește și: Andreea Moromete, eliminată de la Survivor România. Câți bani a câștigat influencerița pentru cele 18 săptămâni în Republica Dominicană

Cum a schimbat-o succesul pe Irina Rimes

Irina Rimes a recunoscut că succesul a schimbat-o, însă într-un sens bun. Artista spune că acum este mult mai înțeleaptă și mai responsabilă.

„Da (m-a schimbat succesul – n.r.), dar nu în sensul în care ar putea să gândească lumea. Cred că m-a făcut mult mai înțeleaptă și mai responsabilă. Și cred că s-au triat foarte multe lucruri, s-au schimbat prioritățile. În rest, încerc să fiu aproape de pământ”, a declarat Irina Rimes.

„Artiștii pierd de multe ori contactul cu realitatea pentru că atunci când se întâlnesc cu oamenii din jurul lor, ei se comportă cu ei ca și cum îi știu de o viață și vorbesc cu ei foarte frumos și au un tratament special oriunde se duc – începând de la aeroport, până la lucruri administrative, la poștă, la bancă. Și oamenii te recunosc și se poartă foarte frumos cu tine. Și la un moment dat poți să uiți cum este realitatea de fapt și să ți-o iei rău”, a explicat artista.

„Încerc să mă păstrez cu picioarele pe Pământ ca să nu uit cum este în realitate. Pentru că s-ar putea întâmpla la un moment dat să nu mai am succes și să revin acolo unde eram înainte și să îmi fie greu. Și ca să nu îmi fie greu încerc să stau cu picioarele pe pământ”, a mai spus Irina Rimes.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irina Rimes

Foto: Unica.ro, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter