Cine i-a însoțit pe Tom Cruise și Jeff Bezos la cină, în Londra. Pentru ea și-a părăsit miliardarul soția

De Unica.ro, pe

Jeff Bezos (58 de ani) și Tom Cruise (60 de ani) au cinat împreună în Londra luni seară, 25 iulie 2022. Afaceristul și actorul împărtășesc aceeași pasiune pentru explorarea spațiului, dar și același antrenor personal. Bărbații au fost însoțiți la masă de iubita lui Bezos, jurnalista Lauren Sánchez (52 de ani).

Cine i-a însoțit pe Tom Cruise și Jeff Bezos la cină, în Londra. Pentru ea și-a părăsit miliardarul soția

Fondatorul Amazon și prezentatoarea TV formează un cuplu din anul 2019. După 26 de ani de căsnicie, miliardarul a divorțat de prima și singura lui soție, scriitoarea MacKenzie Scott (52 de ani), pentru jurnalistă. La rândul ei, în aceeași perioadă, Lauren a divorțat de afaceristul Patrick Whitesell (57 de ani).

Jurnalista este mama a trei copii. Are un fiu, Nikko, din relația cu fostul jucător de fotbal american Tony Gonzalez (46 de ani), și un fiu și o fiică din mariajul cu Whitesell, Evan și Ella. Spre deosebire de prezentatoare, Bezos nu are copii.

Cina cuplului cu Tom Cruise vine la scurt timp după ce încasările ultimului film al actorului, „Top Gun: Maverick”, au depășit un miliard de dolari. Este prima producție a lui Cruise care atinge această performanță, depășind încasările de 791,1 milioane de dolari ale peliculei „Mission: Impossible – Fallout” (2018).

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Actorul Paul Sorvino din „Goodfellas” a murit la vârsta de 83 de ani

Cine este Lauren Sánchez, iubita lui Jeff Bezos?

Lauren Sánchez s-a născut și a crescut în Albuquerque, New Mexico. Și-a început cariera în calitate de secretară a televiziunii KCOP-TV, ulterior devenind reporter, iar mai târziu prezentatoare TV.

A găzduit atât jurnale de știri, cât și emisiuni de divertisment, iar în 2016 a fondat Black Ops Aviation, prima companie de producție cinematografică aeriană deținută de o femeie. Lauren este în prezent focusată pe proiecte cinematografice și TV care-i permit să-și folosească licența de pilot de avion și elicopter.

Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Bezos?

Fosta soție a lui Bezos a devenit miliardară în 2019, după divorțul de afacerist, în urma căruia a primit un sfert din acțiunile Amazon. Deși a donat 12,3 miliarde de dolari către mai mult de 1.250 de organizații în mai puțin de doi ani, Scott ocupă poziția a patra în topul celor mai bogate femei din lume.

Înaintea ei se află moștenitoarea gigantului L’Oréal, Francoise Bettencourt Meyers (74,8 miliarde), moștenitoarea lanțului american de hypermarket-uri Walmart, Alice Walton (65,3 miliarde), și moștenitoarea companiei Koch Industries, Julia Koch (60 de miliarde). Scott are o avere estimată la 43,6 miliarde de dolari.

Din anul 2021, Scott este recăsătorită cu profesorul Dan Jewett. Scriitoarea este în prezent dedicată filantropiei.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter