Cine este Nina Hariton, concurenta care a primit primul cuțit de aur al sezonului 11 Chefi la Cuțite. Tânăra și-a negociat echipa

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 30 martie 2023, 10:37

Concurenții de la Chefi la Cuțite îi surprind în fiecare sezon pe cei trei jurați. Unii cu farfuriile lor incredibile, alții prin acțiunile și lucrurile pe care le spun. Sezonul acesta a avut parte, încă de la început, de un moment inedit. Nina Hariton i-a impresionat din prima pe chefi.

Tânăra căreia i s-a oferit cuțitul de aur și-a negociat echipa din care va face parte, luându-i prin surprindere pe cei trei chefi.

Concurenta care și-a negociat cuțitul de aur

Nina Hariton este un agent imobiliar din Paris care a venit la Chefi la Cuțite, pregătită să îi uimească pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu cu abilitățile ei culinare. Și a reușit, după ce le-a oferit un piept de găină de fermă cu piure de brocolli și varză de Bruxelles.

Cei trei chefi au fost atât de încântați de farfuria făcută de concurentă încât, chef Scărlătescu i-a oferit, fără să stea pe gânduri, cuțitul de aur.

Imediat, a ieșit la bătaie cu încă un cuțit de aur și chef Dumitrescu.

Văzând că doi dintre chefi și-o doresc în echipă, Nina a făcut incredibilul: i-a cerut lui chef Bontea să îi ofere cuțitul de aur.

„Dacă domnul Sorin Bontea îmi dă și el cuțitul, merg la el. Dacă îmi dați cuțitul, merg la dumneavostră și merg în finală. Vă promit!

Sorin Bontea a rămas uimit de cererea concurentei, exclamând: „Serios?!”

Citește și: Luptă acerbă la „Chefi la Cuțite”. Cei trei jurați, puși în dificultate în prima ediție a sezonului 11

„Mi se pare fascinant”, a spus și Florin Dumitrescu, amuzat de situație.

A urmat un dialog spumos între cei doi:

„De ce?”, a întrebat juratul, curios să afle de ce Nina vrea să ajungă în echipa lui.

„Pentru că îmi doresc, am ambiție și pentru că am gust”, a răspuns concurenta.

„Gust ai cu siguranță, că de aceea ai două cuțite de aur acolo. Dar de ce ai vrea la mine în echipă?”, a insistat Bontea.

„Uite așa, să facem în ciudă chefilor Florin și Cătălin”, a răspuns Nina Hariton.

„Și mie îmi place să le fac în ciudă”, a continuat chef Sorin Bontea.

„Le facem!”, a susținut tânăra.

„Al tău este, felicitări!”, i-a spus Bontea, oferindu-i, în cele din urmă, cuțitul de aur.

Astfel, chef Sorin Bontea a ajuns să aibă primul om din echipă în persoana Ninei Hariton.

Citește și: Dan Cruceru, participant la Chefi la Cuțite: „Ești pus în fața situației de a alege”. Cine a câștigat prima amuletă / Video

Cine este Nina Hariton

Nina Hariton are 31 de ani, este din Republica Moldova și s-a mutat în Franța în urmă cu opt ani. A ajuns în această țară urmând bărbatul de care s-a îndrăgostit și a rămas acolo cu el, unde și-au întemeiat o familie.

Deși a demonstrat că este o fire bătăioasă în fața juraților Chefi la cuțite, înainte de a intra în platou s-a lăsat cuprinsă de emoții.

Citește și: Jean Gavril și Dinu au făcut spectacol la Chefi la Cuțite: „Vrem să îi facem o surpriză lui Scărlătescu” / Video

Citește și: Schimbări majore în emisiunea „Chefi la Cuțite”. Noi reguli în sezonul 11: „Va fi dezastru la amuletă”

La majoritatea interviurilor pe care le-a dat, Nina a plâns.

„Plâng pentru că sunt foarte bucuroasă că sunt aici. Cred că visul ăsta de a fi în fața voastră, este de mică. Și când visurile mele se realizează, cred că asta este cea mai frumoasă metodă a mea de a mă exterioriza, plângând”, a spus Nina înainte de a intra în bucătărie.

Tânăra are experiență în bucătărie, lucrând cinci ani în acest domeniu. Deși iubește bucătăria, a fost nevoită să renunțe și să se reprofileze, din cauza programului încărcat. Așa a ajuns să fie agent imobiliar.

Iar acum, Nina Hariton are șansa să se afirme în bucătărie în echipa lui chef Sorin Bontea, din postura de Cuțit de Aur.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nina Hariton și cei trei jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter