Drama neștiută din copilăria cântăreței Lidia Buble: „În momentul ăla, știam că mi-am omorât sora”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 10 ianuarie 2023, 11:46

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. De-a lungul carierei sale, artista și-a adunat numeroși fani, devenind apreciată în industria muzicală de la noi. Recent, Lidia Buble a vorbit însă despre o dramă care i-a marcat copilăria.

Viața ei nu a fost însă întotdeauna doar lapte și miere. Artista a vorbit deschis despre copilăria ei și evenimentele de pe parcursul vieții, care au marcat-o.

Lidia Buble, drama neștiută a copilei de 10 ani

Invitată la podcastul „Lucruri Simple”, moderat de Horia Brenciu, Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria pe care a trăit-o în familia ei numeroasă, dar și despre marile încercări ale vieții, care au apărut după ce a ajuns în lumina reflectoarelor.

Cântăreața Lidia Buble s-a emoționat atunci când a primit un mesaj din partea uneia dintre surorile sale, Lorena. Artista și-a amintit un episod neplăcut de care cele două au avut parte în copilărie.

Citește și: Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru dare de mită

Lidia Buble a trăit o dramă, atunci când a fost la un pas să își omoare sora, din cauza unui accident banal, produs din neatenție. Când Lorena avea doar câteva luni, Lidia Buble a făcut o greșeală care i-ar fi putut lua viața surorii mai mici.

„Am trecut prin niște lucruri grele împreună. Din cauza mea, era cât pe ce să nu mai fie în viață. Doctorii i-au fracturat o mânuță la naștere. Mama ne-a interzis să o mai luăm în brațe, ca să nu îi facem și mai mult rău. Într-o zi mama a intrat în baie să își spele părul, eram doar noi două acasă. Am fugit la pătuțul ei (n.r al surorii) și am luat-o în brațe și am început să mă port ca și cu o păpușă. Și am aruncat-o si am scăpat-o pe gresie”, povestește, printre lacrimi, Lidia Buble.

La un pas de tragedie: „Nu am avut curaj să mă întorc”

A fost momentul în care Lidia Buble era convinsă că își omorâse sora. Speriată, artista a fugit atunci de acasă. Lucrurile însă aveau să revină la normal. Grație rugăciunilor tatălui ei, Lidia Buble spune că acum Lorena este în viață.

„S-a făcut neagră la față, nu mai respira. Mama a luat-o în brațe și a mers cu ea în cameră. A leșinat. Am apucat să îl sun pe tatăl meu la Biserică să se întoarcă acasă că Lori este pe moarte. Am fugit de acasă, în spatele blocului, într-o grădină și până la 1 dimineața nu am avut curaj să mă întorc. Eu în momentul ăla știam că mi-am omorât sora, eu nu știam ce s-a mai întâmplat cu ea. Când m-am întors, mă așteptam ca în momentul în care mă întorc în casă, tata să mă ia și să mă arunce de la etajul 4. El a luat-o pe mami și pe Lori si au rugat doctorii să facă o radiogafie. Ea nu mai avea nicio sansă, avea tot capul crăpat, au spus doctorii. S-au întors acasă… mama era distrusă. S-au rugat Domnului, i-au făcut ungerea cu untdelemn și au mers din nou la spital. Tata i-a rugat pe doctori să facă o nouă radiografie. La a doua, Lori arăta perfect, nu mai avea nimic.”, a adăugat Lidia Buble.

Citește și: Lidia și Estera Buble, povestea copilăriei lor. Ce spune cântăreața despre căsătorie: „O să se întâmple”

Lidia, devastată de moartea animalului de companie

Recent, Lidia Buble a povestit că a trecut printr-un alt episod trist. Câinele ei, Bubli, a murit. Cântăreața nu și-a putut stăpâni lacrimile, atunci când Horia Brenciu i-a arătat o filmare cu acesta.

„Pentru mine, Bubli a fost ca și copilul meu. A fost sufletul din mine. Când a murit am simțit că jumătate din mine s-a dus cu el. A fost foarte greu. Am învățat să accept și am învățat să merg mai departe fără el, pentru că asta este viața”, a mărturisit Lidia Buble.

Citește și: Lidia Buble, transformată radical: „Am slăbit 8 kilograme. Prindeam hainele cu elastice de păr, cu agrafe”

Ce spune cântăreața despre operațiile estetice

Lidia Buble a fost întrebată dacă are de gând să facă o operație estetică prin care să își micșoreze nasul sau dacă va rămâne în continuare la fel. Artista a spus că nu dorește să facă această schimbare și că nu este deloc deranjată de aspectul ei. Din contră, aceasta a dezvăluit că acest lucru a ajutat-o de multe ori în viață.

„Toți bărbații din viața mea s-au îndrăgostit de nasul meu. Mi-au spus că am un nas sexy. M-au pus să jur că niciodată nu voi face ceva să îmi operez nasul”, a spus Lidia Buble în podcasul lui Horia Brenciu.

Sursă fotografii: Facebook / Captură Youtube Lucruri Simple

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter