Lidia și Estera Buble, povestea copilăriei lor. Ce spune cântăreața despre căsătorie: „O să se întâmple”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 22 decembrie 2022, 14:06

Cântăreața Lidia Buble și sora ei, Estera, vor apărea împreună în cea mai recentă ediție a podcastului ZUnivers Podcasts. Cele două surori vor vorbi despre povestea lor de viață, despre familie și planurile pe care le au împreună sau separat pentru viitor.

Crescute într-o familie frumoasă și numeroasă, cele două surori au relație extrem de apropiată. Lidia Buble și sora ei povestesc despre cum a fost viața lor într-un podcast în care vor apărea joi seara.

Lidia și Estera Buble povestesc despre copilăria lor

Înainte de a apărea în lumina reflectoarelor, surorile Buble aveau o viață simplă. Relația dintre cele două a fost din totdeauna una foarte strânsă, după cum confirmă și artista.

Lidia și Estera Buble au trecut împreună prin foarte multe provocării ale vieții. Împreună au pășit și în lumina reflectoarelor.

Cele două au putut fi văzute, împreună, în experiența vieții lor, la reality-showul difuzat de Antena 1, „Asia Express”.

Citește și: Lidia Buble, imaginea de 20.000 de like-uri. A fost comparată cu Marilyn Monroe

Ce spune Lidia Buble despre căsătorie

În cadrul podcastului la care a participat alături de sora ei, Estera, cântăreața Lidia Buble a vorbit și despre căsătorie. Artista a fost în trecut într-o relație cu prezentatorul Răzvan Simion de la Antena 1.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple”.

Citește și: Lidia Buble, transformată radical: „Am slăbit 8 kilograme. Prindeam hainele cu elastice de păr, cu agrafe”

Lidia Buble a mărturisit că își dorește și copii, iar în cea ce privește preferințele. artista și-ar dori trei băieți. Cu toate acestea, cântăreața susține că așteaptă momentul potrivit și nu se lasă presată de cei din jur.

„Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a adăugat Lidia Buble.

Podcastul în care vor apărea Lidia și Estera Buble va apărea joi seara pe YouTube, pe canalul ZUnivers Podcasts.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ZUnivers Podcasts (@zunivers.podcasts)

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter