Christina Ricci a născut o fetiță. Ce nume i-a ales actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 17:43

Christina Ricci (41 de ani) a adus pe lume cel de-al doilea copil. Actrița a postat pe contul său de Instagram un filmuleț cu bebelușa, care poartă numele Cleopatra Ricci Hampton.

„Baby Cleo e aici ♥️ suntem atât de îndrăgostiţi de ea ♥️ şi are cel mai uluitor tată cu putinţă” – a scris Christina în dreptul postării.

„Tocmai mi-a explodat inima. Christina şi bebe Cleo se simt fantastic şi cu toţii ne odihnim după o dimineaţă foarte agitată. Bine ai venit pe lume, Cleopatra Ricci Hampton!”, a scris tatăl fetiței, hairstylistul Mark Hampton (37 de ani), pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată pentru a șaptea oară

Christina Ricci și Mark s-au căsătorit pe 10 septembrie 2021. Îndrăgita actriță mai are un copil, Freddie, în vârstă de 7 ani, din fosta căsnicie cu producătorul James Heerdegen (43 de ani).

Citește și: Christina Ricci e certată cu sutienul!

Anunțul căsătoriei a fost făcut de actriță tot în mediul online, printr-o postare pe rețelele de socializare cu o poză de la minunatul eveniment. “Domnul și Doamna…” a scris atunci Christina Ricci în dreptul fotografiei de la cununie. Actrița a purtat o ținută lejeră, alba, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei aurii și cu un buchet modest de flori.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter