Christina Applegate, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 noiembrie 2022, 23:46

Christina Applegate (50 ani) a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame, luni. Aceasta a fost prima apariție publică a actriței din august 2021, când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

În momentul în care a acceptat steaua, Applegate a fost susținută de foștii ei colegi din serialul „Married with Children”, precum și de Selma Blair și Linda Cardellini.

Christina Applegate, recompensată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame

Aceasta și-a început discursul cu o glumă, spunând că Katey Sagal (68 ani) se află acolo pentru a „fura lumina reflectoarelor”. Apoi, a continuat cu călătoria vieții ei.

„Am făcut lucruri cu adevărat interesante în viață, dar viața a început când eram mică și așteptam la rând pentru a vedea primul Star Wars pe această stradă la acel teatru. Și privind la aceste lucruri (n.r. stele) mă gândeam: „Cine sunt acești oameni? Ce sunt aceste lucruri? Au făcut ceva bine? Au făcut ceva greșit? Orice ar fi, vreau și eu una. Vreau una”, a spus Christina Applegate, citată de People.

Christina Applegate, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

„Și aveam 5 ani, deci ziua asta înseamnă pentru mine mai mult decât vă puteți imagina”, a subliniat ea.

Și pentru că nu putea să stea prea mult în picioare, actrița le-a spus celor prezenți că va mulțumi oamenilor cărora chiar trebuie să le mulțumească.

„În primul rând mulțumesc familiei mele, care a vorbit azi aici”, a precizat ea făcând referire la Katey Sagal, David Faustino (48 ani), Linda Cardellini (47 ani) și Liz Fledman.

„Sunteți totul pentru mine. Mă bucur că am început cu voi doi și am terminat tot cu voi doi”, a spus Christina Applegate adresându-se foștilor ei colegi din serialul „Married with Children” (Familia Bundy).

„Eu nu spun că am prieteni, eu am familie. Acești oameni au grijă de mine. Au grijă de mine în fiecare zi a vieții mele și fără ei nu știu ce aș face”, a explicat actrița.

Christina Applegate a devenit emoționată în momentul în care i-a mulțumit fiicei sale, Sadie Grace LeNoble (11 ani).

Christina Applegate, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

„Și în cele din urmă, cea mai importantă persoană din lumea asta este fiica mea. Înseamni mai mult decât îți poți imagina. Ești atât de frumoasă și bună și iubitoare și inteligentă și interesantă și sunt binecuvântată că am ocazia să te trezesc zilnic și să te duc la școală. Înseamni totul pentru mine. Mulțumesc că îmi ești alături”, a afirmat actrița.

Actrița, diagnosticată cu scleroză multiplă

Aceasta a făcut o scurtă referire și la diagnosticul primit anul trecut.

„Apropo, sunt bolnavă. Nu ați observat? Nu port pantofi. Oricum, ar fi trebuit să râdeți la asta”, a spus Applegate.

De-a lungul timpului îndrăgita actriță s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate. În 2008 a fost diagnosticată cu cancer la sân, a făcut o dublă masectomie. În 2017 i-au fost înlăturate ovarele și trompele uterine, iar anul următor a suferit o intervenție chirurgicală pentru a induce menopauza. De asemenea, Christina Applegate a avut probleme cu insomnia.

Anul trecut a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, în timp ce filma al treilea sezon al serialului „Dead to Me”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter