Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 17:43

Chrissy Teigen (35 de ani), soția cântărețului John Legend (42 de ani), a apelat la o nouă intervenție estetică. După ce, în urmă cu două luni, și-a înlăturat țesutul adipos din obraji pentru a avea un chip mai ferm, mai suplu, Teigen și-a făcut acum un transplant de sprâncene și s-a declarat extrem de încântată de rezultat.

Soția lui John Legend a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu rezultatul intervenției, în dreptul căreia și-a justificat și decizia apelării la o astfel de procedură. Chrissy spune că încearcă să evite pe cât posibil machiajul, iar acest transplant i se potrivește de minune.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Vedeta a fost deranjată de atitudinea unor publicații străine care i-au criticat decizia de a-și face transplantul respectiv, jurnaliștii spunând că acestea sunt “probleme ale oamenilor bogați”.

“De ce e lumea atât de deranjată de fiecare lucru mărunt pe care îl fac? O să faceți un infact într-o bună zi!” – a transmis Tiegen, în dreptul unei fotografii cu stirea desprea ea apărută în publicația Daily Mail.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Procedura acestui fel de transplant constă în luarea câtorva fire de păr din partea din spate a capului, acolo unde ele sunt mai groase, și implantarea lor pe porțiunea sprâncenelor.

Chrissy Teigen și-a mâncat placenta pentru a preveni depresia postnatală

Soția lui John Legend a recunoscut, în urmă cu trei ani, că după ce a născut, și-a mâncat placenta pentru a preveni depresia postnatală. În 2018, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil și s-a decarat foarte fericită după a doua naștere, punând totul pe seama faptului că și-a consumat placenta.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Acest gest este la mare modă în rândul vedetelor. Kim și Kourtney Kardashian, Ketherine Heigl, Alicia Silverstone, Nikki Reed și Blac Chyna sunt doar câteva dintre multele celebrități care recomandă consumarea placentei după naștere.

Foto – Instagram / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter